Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Πατάγια σύρουν τους αριθμούς των εκλογών σήμερα εν μέσω επευφημιών υποστηρικτών

Πατάγια - 

  Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Πατάγια συγκεντρώνουν αριθμούς σήμερα για τις επικείμενες δημαρχιακές εκλογές της Πατάγια εν μέσω επευφημιών υποστηρικτών. Οι αριθμοί θα βοηθήσουν στον εντοπισμό κάθε υποψηφίου στην σήμανση καθ' όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας της Πατάγια.

Στις 31 Μαρτίου, το δημαρχείο της Πατάγια ήταν γεμάτο με υποψηφίους δημάρχους από τρεις διαφορετικές ομάδες, έναν ανεξάρτητο υποψήφιο και πολλούς υποστηρικτές που ήρθαν για να τραβήξουν έναν αριθμό για τις επικείμενες εκλογές. Ένα επευφημημένο, δυνατό και ενθουσιασμένο πλήθος δεκάδων υποστηρικτών και των τεσσάρων υποψηφίων ήταν παρόν, δείχνοντας ότι οι ψηφοφόροι της Πατάγια είναι έτοιμοι για τις εκλογές.

Όπως αποδείχθηκε, ο Poramase Ngampiches τράβηξε το νούμερο ένα, ο Sak Taenghor (ανεξάρτητος) το νούμερο δύο, ο Kittisak Ninwattanatochai νούμερο τρία και ο Sinchai Watthanasathon νούμερο 4. Ο πρώην δήμαρχος Sontaya Khunpluem ηγείται της ομάδας Rao Rak Pattaya ή We Love Pattaya της οποίας ο υποψήφιος είναι ο Portamase. Η Sonthaya δεν θα τρέξει προσωπικά. Επικεφαλής της ομάδας Pattaya Ruamjai ήταν ο Nirun Wattanasathorn, υποψήφιος του οποίου είναι ο Sinchai, και η ομάδα Move Forward είχε επικεφαλής τον Thanathorn Jungrungruangkit, τον πρόεδρο της ένωσης Move Forward, υποψήφιος του οποίου είναι ο Kittisak.

Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου 2022 και τις επόμενες εβδομάδες θα παρέχουμε άφθονη κάλυψη των πρώτων δημαρχιακών εκλογών στην Πατάγια εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Οι εκλογές είχαν προηγουμένως ανασταλεί λόγω του στρατιωτικού πραξικοπήματος του 2014 και πρόσφατοι δήμαρχοι, όπως ο Sonthaya Khunplume, είχαν διοριστεί από την κυβέρνηση.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.