Ο ιδιοκτήτης παρακαλεί τον κλέφτη να επιστρέψει τα αγαπημένα του κλεμμένα κοκόρια στην περιοχή Πατάγια

ΦΩΤΟ: STV

Πατάγια -

Ένας ιδιοκτήτης ζητά από έναν κλέφτη να επιστρέψει τα αγαπημένα του κλεμμένα κοκόρια στην περιοχή Πατάγια.

Ο κ. Teera Tanyang, 56, έδειξε πλάνα CCTV στους δημοσιογράφους του TPN σήμερα το πρωί, 29 Μαρτίου 2022, από το σπίτι του στο Nongprue. Είπε στο TPN, «Ένας κλέφτης έκλεψε τα αγαπημένα μου κοκόρια πριν φύγει με ταχύτητα. Έχω κάνει ήδη αναφορά στην αστυνομία. Ωστόσο, αυτό το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από περισσότερο από ένα μήνα και δεν έχω ακούσει ακόμη τίποτα, οπότε επικοινώνησα με τον Τύπο για βοήθεια».

ΦΩΤΟ: STV

«Τα κοκόρια μου τα έκλεψαν πολλές φορές στο παρελθόν. Ένας κλέφτης ερχόταν συνήθως νωρίς το πρωί. Τα περισσότερα από τα κλεμμένα κοκόρια μου ήταν όμορφα και δυνατά. Κοστίζουν περισσότερα από 3,000 μπατ τουλάχιστον έως περισσότερα από 10,000 μπατ το καθένα. Ο κλέφτης, ωστόσο, είναι πάντα το ίδιο πρόσωπο στο βίντεο που φαίνεται να είναι ένας νεαρός άνδρας με μακρύ καπέλο και μάσκα». εξήγησε η Teera.

«Μερικοί άνθρωποι έχουν ζητήσει να αγοράσουν τα κοκόρια μου στο παρελθόν, αλλά δεν τα πούλησα και τα αντιμετώπισα σαν την οικογένειά μου. Όποιος έκλεψε τα αγαπημένα μου κοκόρια, παρακαλώ να τα επιστρέψει, δεν θα κατηγορήσω και θα σας συγχωρήσω για το έγκλημα. Όποιος ξέρει πού είναι ο κόκορας μου ή ποιος είναι ο ύποπτος μπορεί να με ενημερώσει και θα του δώσω οικονομική ανταμοιβή». δήλωσε η Teera.

Εάν γνωρίζετε πού βρίσκονται τα κοκόρια του, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αστυνομία της Pattaya με πληροφορίες στον αριθμό μη έκτακτης ανάγκης 082 799 9111.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.