Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας καουμπόη στο Cowboy Resort στην Πατάγια της Ταϊλάνδης

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Πριν από λίγο καιρό, τα μέσα ενημέρωσης της TPN προσκλήθηκαν να επισκεφθούν το ολοκαίνουργιο Cowboy Resort, που βρίσκεται λίγο έξω από την Πατάγια, και πέρασαν υπέροχα.

Αρχικά, αν προτιμάτε να δείτε το θέρετρο με βίντεο, μπορείτε να δείτε ένα ζωντανό βίντεο που κάναμε την ημέρα της επίσκεψής μας στα αγγλικά:

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/659111995088174

Το Cowboy Resort είναι ανοιχτό μόνο για περίπου τέσσερις 1/2 μήνες και ο ιδιοκτήτης είναι ενθουσιασμένος που παρουσιάζει ένα θέρετρο εμπνευσμένο από τη Δύση, ακριβώς στην καρδιά του Chonburi και του Nongprue. Το θέρετρο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Phoenix Gold Golf and Country Club, το οποίο είναι πιθανό να γνωρίζουν πολλοί από τους Άγγλους αναγνώστες μας. Μπορείτε να δείτε έναν απευθείας χάρτη εδώ, και είναι εύκολα προσβάσιμο από τον αριθμό 7 του αυτοκινητόδρομου που βρίσκεται από το Ocean Marina Yacht Club στο Sukhumvit στην Πατάγια.

Το θέρετρο είναι κάτι πολύ περισσότερο από "απλώς ένα θέρετρο", με άνετα, καθαρά δωμάτια σε διάφορους τύπους και στυλ, μια ευρύχωρη πισίνα, ιππασία, ποδηλασία, το Cowboy Cafe and Restaurant με ένα πλήρες μενού από νόστιμα ευρωπαϊκά και Ταϊλανδέζικο φαγητό, πλήρες μπαρ, ζωντανή μουσική και εκπομπές Cowboy/fire show/stunt show κάθε Σαββατοκύριακο και πολλά άλλα! Το θέρετρο συνεργάζεται επίσης με μια τοπική εταιρεία αλιευτικών καφέ και παρέχει λεωφορεία προς την καφετέρια τους για μια χαλαρωτική εμπειρία ψαρέματος με επίκεντρο το χταπόδι/καλαμάρι καθημερινά. Μπορούν επίσης να προσφέρουν εκδρομές με γιοτ σε δημοφιλείς τοποθεσίες γύρω από την Πατάγια, όπως το Koh Larn.

Το Cowboy Resort βρίσκεται σε ένα όμορφο, ήσυχο, φυσικό περιβάλλον έξω από την κύρια πόλη και είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να «ξεφύγουν» από το συχνά ξέφρενο και γρήγορο περιβάλλον της Central Pattaya ή της Μπανγκόκ, σημειώνουμε. Τα Σαββατοκύριακα τη νύχτα (Παρασκευές και Σάββατα), είναι ένα τέλειο μέρος για να απολαύσετε μερικά ποτά σε ένα φυσικό περιβάλλον με διασκεδαστική ζωντανή μουσική και συναρπαστικά σόου που περιλαμβάνουν φωτιά, στιλέτα, λάσο, περιστροφές όπλων, ακροβατικά και άλλα σόου με προσανατολισμό στη Δύση. .

Τα μέλη της ομάδας Pattaya News Adam Judd και Punnipa Flowers απολαμβάνουν μια επίσκεψη στο Cowboy Resort

 

Πριν σας δείξουμε μερικές υπέροχες φωτογραφίες, ορίστε πώς μπορείτε να κλείσετε το δικό σας δωμάτιο στο θέρετρο ή, αν το επιλέξετε, απλώς επισκεφτείτε το Cowboy Cafe and Restaurant, ειδικά την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ που έχουν ζωντανή μουσική, υπέροχα ποτά, και συναρπαστικές εκπομπές Cowboy. (Δεν απαιτείται κράτηση δωματίου για φαγητό, ποτό ή επίσκεψη στο Cafe)

Επισκεφθείτε τους στο Facebook: https://web.facebook.com/cowboy.resort.pattaya/

Καλέστε τους στο 0949857779 ή στο 061-3948399

Επισκεφθείτε τα στο LINE @ Cowboyresort

Ακολουθούν μερικές ακόμη φωτογραφίες και ένα γρήγορο βίντεο TikTok που τράβηξε η ομάδα μας από την επίσκεψή μας, πολλά άλλα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook εδώ σε μια συλλογή φωτογραφιών. Σημειώστε ότι υπάρχουν πολλά στυλ δωματίων που διατίθενται για διάφορους προϋπολογισμούς, όχι μόνο για τους τύπους που φαίνονται παρακάτω, επικοινωνήστε με το θέρετρο για περισσότερες πληροφορίες.

@thepattayanewsenglish

#pattayanews #Ταϊλάνδη #ข่าวtiktoknews #pattaya #ข่าวtiktok #tiktoknews #thepattayanews #tiktokthailand #ข่าว #ข่าววันนี้

♬ Cowboy – Kid Rock

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά τον Δεκέμβριο του 2021 και έχει ενημερωθεί. Χορηγούμενη ανάρτηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/