Συνελήφθη διευθυντής εστιατορίου για φερόμενη παραβίαση των κανόνων Covid-19 στην Πατάγια

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε έναν διευθυντή/ιδιοκτήτη «εστιατορίου» στην Πατάγια για φερόμενη παραβίαση των κανόνων του Covid-19 και φερόμενη πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya σήμερα (26 Μαρτίουth) αναφέρει ότι οι επιδρομές διεξήχθησαν από τον αρχηγό της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχη Kunlachart Kunlachai.

Ανέφεραν ότι συνέλαβαν έναν διευθυντή/ιδιοκτήτη εστιατορίου. Ωστόσο, το όνομα και ο τόπος διεξαγωγής του δεν δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης του TPN.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για φερόμενη πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια, άνοιγμα χώρου χωρίς άδεια και παράβαση των διαταγών ελέγχου της νόσου του Chonburi.

Οι χώροι διασκέδασης, όπως μπαρ, παμπ, νυχτερινά κέντρα, gogos, lounge καραόκε και άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις, παραμένουν νόμιμα κλειστοί μέχρι νεωτέρας.

Μόνο τροποποιημένα εστιατόρια με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις που έχουν εγκριθεί από τις αρχές επιτρέπεται να λειτουργούν. Το αλκοόλ επιτρέπεται να σερβίρεται μέχρι τις 11:00.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.