Οι αρχές της Ταϊλάνδης θα συναντηθούν τη Δευτέρα για πρόταση που θα επιτρέψει δραστηριότητες εκτόξευσης νερού σε τουριστικές βαριές περιοχές για το Songkran μετά από καταγγελίες ιδιοκτήτη επιχείρησης για απαγόρευση

Μπανγκόκ -

Η Μητροπολιτική Διοίκηση της Μπανγκόκ (BMA) σχεδιάζει να προτείνει ένα σχέδιο για τους εορτασμούς του Songkran, συμπεριλαμβανομένης της άδειας για πιτσίλισμα νερού στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Μεταδοτικών Ασθενειών τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου.

Ο μόνιμος γραμματέας της Μπανγκόκ Kajit Chatchawanich είπε στο Associated Press ότι το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού θα παρουσιάσει λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες για το Φεστιβάλ Songkran, που προτάθηκαν προηγουμένως από όλες τις κυβερνήσεις, τον ιδιωτικό τομέα και τους επιχειρηματίες που εργάζονται στην οδό Khao San Road και Silom Road. η συνεδρίαση της Επιτροπής Μεταδοτικών Ασθενειών της Μπανγκόκ που έχει προγραμματιστεί το απόγευμα της Δευτέρας.

Προηγουμένως, εκπρόσωποι του Khaosan Road Business Association και υπεύθυνοι επιχειρήσεων δρόμου από μεγάλα τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Τσιάνγκ Μάι, το Πουκέτ και η Πατάγια, είχαν υποβάλει αίτηση στο Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA), καλώντας τις αρχές να επανεξετάσουν και χαλαρώστε μερικά από τα προληπτικά μέτρα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran.

Η πρόταση περιελάμβανε τη χαλάρωση γύρω από περιπατητικούς δρόμους και περιοχές διασκέδασης για να επιτραπεί το πιτσίλισμα νερού ή παρόμοιες δραστηριότητες που είχαν γίνει στην περίοδο πριν από την Covid κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran.

Η απόφαση θα ανακοινωθεί μετά τη συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα και η ΒΜΑ θα συμμορφωθεί αυστηρά και θα ακολουθήσει την εντολή της Επιτροπής Μεταδοτικών Νόσων, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας.

Εάν το BMA δώσει άδεια με κανόνες και οδηγίες, σημειώνει το TPN, είναι πιθανό η Pattaya, το Phuket και το Chiang Mai να ακολουθήσουν και να προσαρμόσουν τους ίδιους κανόνες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.