Φωτογραφική περιήγηση: Pattaya Beach Club - εξαιρετικό φαγητό, ποτά, ζωντανή μουσική και ατμόσφαιρα στην καρδιά της πόλης

Πατάγια -

  Το Pattaya Beach Club σερβίρει νόστιμα φαγητά και ποτά με ζωντανή μουσική, DJs και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ συναντά τα μέτρα Covid-19 ακριβώς στην καρδιά της πόλης.

Το Pattaya Beach Club βρίσκεται στη μέση της Tree Town στο Soi Bua Khao, Banglamung, που περιγράφεται από πολλούς κατοίκους και τουρίστες ως ο σημερινός παλμός της Pattaya.

Το κλαμπ διαθέτει ποικιλία από ταϊλανδέζικα και ευρωπαϊκά φαγητά και δροσερά ποτά με ειδικές προσφορές. Οι πελάτες καλούνται να απολαύσουν νόστιμα φαγητά και ποτά με ζωντανή μουσική και DJ στη σκηνή κατά τις βραδινές ώρες «prime time».

Το κλαμπ έχει πολλές όμορφες γωνιές για να τραβήξετε φωτογραφίες δίπλα στην πισίνα και ένα σαλόνι στον επάνω όροφο για να απολαύσετε τη θέα.

Το Pattaya Beach Club επιθεωρήθηκε επίσης πρόσφατα από αξιωματούχους υγείας της πόλης και την αστυνομία της Pattaya μετά από ψευδείς κατηγορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μη τήρηση των κανόνων Covid-19. Οι υγειονομικοί υπάλληλοι και οι αρχές επιβολής του νόμου ανέφεραν ότι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την επιθεώρησή τους, απορρίπτοντας τις κατηγορίες, και στάθηκε πίσω από το Beach Club, δηλώνοντας ότι όλοι όσοι μπαίνουν στο κλαμπ πρέπει να κάνουν τεστ ATK (ταχύ Covid-19), να περάσουν από έλεγχο θερμοκρασίας και σταθμό απολύμανσης. Το κλαμπ καθαρίζεται πριν ανοίξει κάθε μέρα και τα τραπέζια και οι ξαπλώστρες έχουν αποστασιοποιηθεί με ασφάλεια από άλλες ομάδες, έτσι ώστε η ασφάλεια των πελατών να είναι η κορυφαία προτεραιότητα.

Το Pattaya Beach Club είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 6:00 μ.μ. έως τις 11:00

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.