Γκολφ: Star Players Join “Gymnasium of Mind†Photocall Ahead of Uphill Tasks at Southern Hill

Songkhla, Ταϊλάνδη-

Η κορυφαία πρόκληση περιμένει άνδρες και γυναίκες παίκτες του γκολφ στο Southern Hill Golf and Country Club, όταν θα ξεκινήσουν αύριο στο Mixed 3 εκατομμυρίων Bt της Ταϊλάνδης που θα φιλοξενήσει η TrustGolf αύριο στο Hat Yai, Songkhla.

Το δεύτερο σιρκουί του 2022 Ταϊλάνδη TrustGolf Tour θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 27 Μαρτίου στο γραφικό Southern Hill Golf and Country Club, το οποίο προσφέρει μια πρόκληση 10 επιπέδων για τους παίκτες να κατακτήσουν ανάμεσα στις συναρπαστικές διατάξεις που περιβάλλεται από τη φύση.

Εκεί εμπνέεται ο διευθυντής του τουρνουά Arintapol Nuchasatiara για το θέμα της τελευταίας φωτογράφισης που ονομάζεται Gymnasium of Mind που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο μάθημα.

Τα δύσκολα χαρακτηριστικά του μαθήματος συγκρίνονται με τη σκακιέρα, μια δοκιμασία στη φωτογράφηση, η οποία απαιτεί συνετές και στρατηγικές κινήσεις. Ομοίως, για να κατακτήσουν τον Νότιο Λόφο, οι παίκτες πρέπει να καταλήξουν σε ένα καλό σχέδιο παιχνιδιού πριν φτιάξουν κάθε σουτ.

Οι παίκτες που συμμετείχαν στο photocall ήταν το Νο 1 της Ταϊλάνδης και πρώην πρωταθλητής Sadom Kaewkanjana, ο δύο φορές νικητής του All Thailand Golf Tour Kwanchai Tannin, το νεαρό gun Nutchanon Wivattanat, καθώς και ανερχόμενα αστέρια από το Thai LPGA Tour όπως οι Onkanok Soisuwan, Chanoknan Angurasaranee και Pinyada Κουβανούν.

Ο δεύτερος σταθμός της σειράς Thailand Mixed προσφέρει μια επιταγή 450,000 Bt για τον τελευταίο παίκτη που στέκεται στον διαγωνισμό. Θα ολοκληρωθεί σε μια τετραήμερη μορφή stroke-play με 72 τρύπες με κορυφαίους 60 και ισοπαλίες στους γύρους του Σαββατοκύριακου.

Οι παίκτες, οι υπάλληλοι και οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να ακολουθούν αυστηρά τα προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19 καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του τουρνουά.

Το τουρνουά είναι ένα από τα τρία Mixed σειρές Ταϊλάνδης που θα επιλέξουν τους δύο κορυφαίους παίκτες στο Τάγμα Αξιών του TrustGolf Tour 2022 για να διαγωνιστούν στο σκωτσέζικο όπεν TrustGolf Women's που έχει προγραμματιστεί μεταξύ 28 και 31 Ιουλίου στο Dundonald Links στο Ayrshire, Σκωτία.

"" ¦â € |

 Σχετικά με το TrustGolf

Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει υποστηρίξει διεθνή τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μια ευρωπαϊκή περιοδεία γυναικών που εγκρίθηκε με την εκδήλωση LPGA Tour μεταξύ 2021-2025. Ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων παικτών γκολφ παγκοσμίως συμμετείχαν στη διοργάνωση που βοήθησε στην προώθηση μιας καλής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, οι Ταϊλανδές παίκτριες, υπό την υποστήριξη της TrustGolf, είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μεταξύ 2020-2021, εκτός από πέντε σειρές Thailand Mixed που φιλοξενήθηκαν από την TrustGolf, η TrustGolf Tour διοργάνωσε επίσης το TrustGolf Amateur Qualifier 2021 που επέλεξε παίκτες για να διαγωνιστούν στο IMG Academy Juniors World (San Diego and Florida Challenge) και στο Women’s €™s Ερασιτεχνική Ασία-Ειρηνικός. Το 2022, το TrustGolf θα φιλοξενήσει πέντε εκδηλώσεις Thailand Mixed που θα φιλοξενούνται από εκδηλώσεις TrustGolf (με συνολικό χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμύρια Bt) και δύο μικτές εκδηλώσεις TrustGolf Asian, τριών κυρώσεων από Asian Tour, Ladies European Tour και TrustGolf Tour (συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.5 $ ΗΠΑ εκατομμύρια χρηματικά έπαθλα) στο Siam Country Club Pattaya Waterside τον Απρίλιο. Επιπλέον, θα υπάρχει η TrustGolf Link Series που θα χρησιμεύσει ως η Access Series for Ladies European Tour που περιλαμβάνει επίσης το TrustGolf Scottish Open (χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων δολαρίων).

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/