Το Courtyard by Marriott North Pattaya ανοίγει τις πόρτες του στη δυναμική ανατολική ακτή της Ταϊλάνδης

Πατάγια, Ταϊλάνδη –

Η Courtyard by Marriott, η πρωτοπόρος μάρκα με το μεγαλύτερο παγκόσμιο αποτύπωμα ξενοδοχείων στο χαρτοφυλάκιο 30 εξαιρετικών εμπορικών σημάτων της Marriott Bonvoy, ανακοίνωσε σήμερα τα εγκαίνια του νεότερου ξενοδοχείου της στον δημοφιλή προορισμό αναψυχής, την Πατάγια στην Ταϊλάνδη. Το Courtyard by Marriott North Pattaya είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες με άνεση και στυλ, με φιλόξενους χώρους, προσεγμένες ανέσεις και τεχνολογία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών ταξιδιωτών και των ταξιδιωτών αναψυχής επόμενης γενιάς.

Σε απόσταση λίγων λεπτών από την παραλία Wongamat στο Naklua, στη Βόρεια Πατάγια, το νέο ξενοδοχείο απέχει μόλις δύο ώρες οδικώς από την Μπανγκόκ και 1.5 ώρα από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο για ντόπιους και διεθνείς επισκέπτες. Οι επισκέπτες που μένουν στο Courtyard by Marriott North Pattaya μπορούν να απολαύσουν πολλά από τα τοπικά αξιοθέατα της πόλης, από παγκόσμιας κλάσης υδάτινα πάρκα και εμπορικά κέντρα, όπως το Terminal 21 και το Central Festival, μέχρι πολιτιστικούς χώρους όπως το Sanctuary of Truth και πλωτή αγορά, πρωτάθλημα γήπεδα γκολφ, όμορφες παραλίες και η περίφημη Walking Street της Pattaya.

«Μου δίνει μεγάλη χαρά να αποκαλύψω τη νεότερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας Courtyard by Marriott στην Ταϊλάνδη. Σχεδιασμένο για να παρέχει στους επισκέπτες όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν, το Courtyard by Marriott North Pattaya είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής», δήλωσε ο Jakob Helgen, Αντιπρόεδρος Περιοχής – Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Καμπότζη & Μιανμάρ, Marriott International. «Το χαρτοφυλάκιο των Select Services μας δίνει ώθηση για ανάπτυξη στην περιοχή με μια συναρπαστική σειρά. Με το άνοιγμα των διεθνών συνόρων, ανυπομονούμε να υποδεχτούμε διεθνείς ταξιδιώτες με διευρυμένες ταξιδιωτικές επιλογές και διαφοροποιημένες εμπειρίες».

Τονίζοντας το σύγχρονο ντιζάιν που περιλαμβάνει άνεση και λειτουργικότητα, η διακόσμηση του νέου ξενοδοχείου ενσωματώνει επίσης στοιχεία και μοτίβα από την άμμο και την παραλία, δημιουργώντας μια σύνδεση με την τοπική κοινότητα. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από 233 σύγχρονα δωμάτια και σουίτες, που κυμαίνονται από τα superior δωμάτια 28 τετραγωνικών μέτρων και τα Premier δωμάτια έως τα μεγαλύτερα Deluxe δωμάτια 37 τετραγωνικών μέτρων, ευρύχωρες Deluxe σουίτες 41 τετραγωνικών μέτρων και premium 44 τετραγωνικά μέτρα, ποια σουίτα Είναι εξοπλισμένα με άνετα κλινοσκεπάσματα, εργονομικούς χώρους εργασίας, τηλεοράσεις LCD, δωρεάν Wi-Fi και ευρύχωρα μαρμάρινα μπάνια με ντους ψιλής βροχής για γαλήνια και παραγωγική διαμονή. Τα δωμάτια διαθέτουν επίσης την επώνυμη ξαπλώστρα παραθύρου, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα τέλειο μέρος για να ξαπλώσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη θέα.

Οι επιλογές για φαγητό στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν το Café 22, τον ολοήμερο χώρο εστίασης που σερβίρει μεγάλη ποικιλία από τοπική και εποχική κουζίνα μαζί με διεθνείς σπεσιαλιτέ σε μια ζωντανή ατμόσφαιρα με ανοιχτές κουζίνες. Αυτό είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με έναν δυναμωτικό μπουφέ πρωινού, να απολαύσετε ελαφριά σνακ και υγιεινά σνακ όλη την ημέρα και να απολαύσετε αξέχαστα βραδινά γεύματα. Το Surf Bar δίπλα στην πισίνα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε δροσιστικά ποτά, ατενίζοντας τον ορίζοντα της Πατάγια. Το Spart's Bar είναι όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν πίνοντας χειροποίητα κοκτέιλ, καφέ κρύας παρασκευής και πολλά άλλα από έναν έμπειρο mixologist και barista.

Όταν οι επισκέπτες δεν εργάζονται ή δεν εξερευνούν τα πολλά τοπικά αξιοθέατα της περιοχής, μπορούν να ασκηθούν στο γυμναστήριο 24/7, με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, τα αποδυτήρια και τα ντους ή να απολαύσουν τον ήλιο στην φιλόξενη ταράτσα. πισίνα, ενώ τα παιδιά ασχολούνται πλήρως και διασκεδάζουν στο Kid's Club, με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους παιχνιδιού.

Για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και για προγραμματιστές συναντήσεων, το Grand Ballroom του Courtyard by Marriott North Pattaya μπορεί να φιλοξενήσει εξαιρετικές εκδηλώσεις. Αυτή η εντυπωσιακή αίθουσα εκδηλώσεων 230 τετραγωνικών μέτρων, χωρίς κολόνες, μπορεί να φιλοξενήσει συναντήσεις μεσαίου μεγέθους ή κοινωνικές εκδηλώσεις ή να χωριστεί σε δύο μικρότερους χώρους για πιο οικεία γεγονότα. Το φουαγιέ προσφέρει επίσης μια εξαιρετική επιλογή για διαλείμματα για καφέ και δεξιώσεις κοκτέιλ.

«Η Pattaya είναι ένας εξαιρετικός προορισμός και έχει πολλά να προσφέρει σε κάθε είδους ταξιδιώτη, από επαγγελματίες ταξιδιώτες που επισκέπτονται τα ζωντανά επιχειρηματικά πάρκα του Eastern Seaboard μέχρι ζευγάρια που αναζητούν ένα μέρος χαλάρωσης στην παραλία και οικογένειες ή φίλους που σχεδιάζουν ένα δυναμωτικό διάλειμμα με πολλά δραστηριότητες. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους ταξιδιώτες στην Πατάγια και να τους προσφέρουμε τα ίδια εκπληκτικά επίπεδα αριστείας εξυπηρέτησης και εξαιρετικής φιλοξενίας που περιμένουν οι επισκέπτες μας από τα ξενοδοχεία Courtyard σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Shashank Singha, Γενικός Διευθυντής, Courtyard by Marriott North Pattaya.

Οι επισκέπτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι το Courtyard by Marriott North Pattaya τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα υγείας και ασφάλειας στο πλαίσιο της παγκόσμιας «Δέσμευσης για Καθαριότητα» της Marriott International. Έχει επίσης πιστοποιηθεί από το πρόγραμμα Amazing Thailand Safety & Health Administration Extra Plus (SHA++).

Το Courtyard by Marriott North Pattaya γίνεται το τρίτο επώνυμο ξενοδοχείο Courtyard στην Ταϊλάνδη, ενώνοντας το δημοφιλές Courtyard by Marriott Bangkok και το Courtyard by Marriott Phuket Town που άνοιξε πρόσφατα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Courtyard by Marriott, επισκεφθείτε courtyard.marriott.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ COURTYARD BY MARIOTT NORTH PATTAYA

Το Courtyard by Marriott North Pattaya βρίσκεται σε τέλεια τοποθεσία σε ένα ήσυχο σημείο κοντά στην παραλία Wongamat στο Naklua, στη Βόρεια Πατάγια, περιτριγυρισμένο από τοπικά αξιοθέατα, εστιατόρια, μπαρ και εμπορικά κέντρα λιανικής, αλλά μόλις δύο ώρες οδικώς από την Μπανγκόκ και 1.5 ώρα από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi. Αυτό το σύγχρονο ξενοδοχείο διαθέτει 233 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, γυμναστήριο, παιδικό κλαμπ, πισίνα στον τελευταίο όροφο, pool bar, εστιατόριο που λειτουργεί όλη την ημέρα και lounge στο λόμπι. Οι προγραμματιστές συσκέψεων μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν εξαιρετικές εκδηλώσεις στην ευέλικτη αίθουσα χορού Grand Ballroom. Παρακαλώ επισκεφθείτε www.marriott.com/hotels/travel/pyxnp-courtyard-north-Pattaya.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.