Ένας νεκρός και ένας αγνοείται μετά την ανατροπή ψαρόβαρκας στην περιοχή Bang Saen

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mueang Chon Reporter

Bang Saen, Saen Suk -

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή ενώ ένας άνδρας αγνοείται μετά την ανατροπή ψαρόβαρκας στην περιοχή Bang Saen.

Η αστυνομία του Saen Suk ειδοποιήθηκε για το πτώμα της γυναίκας στη θάλασσα δύο χιλιόμετρα από την ακτή χθες (18 Μαρτίουth). Το πτώμα εντόπισε άλλος ψαράς.

Οι δύτες διάσωσης και η αστυνομία έφτασαν στην παραλία Bangsaen και βγήκαν στη θάλασσα πριν βγάλουν το σώμα της από το νερό. Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε ως η κυρία Namphueng Sampaonaoi, 30. Ο σύζυγός της κ. Somphon Sampaonoi, 45 ετών, εξακολουθεί να αγνοείται.

Οι ψαράδες, το όνομα των οποίων δεν έγινε γνωστό και που βρήκαν το πτώμα είπαν στα μέσα ενημέρωσης του TPN, «Έψαχνα για καβούρια όταν είδα το πτώμα να επιπλέει και κάλεσα αμέσως την αστυνομία».

Ο κ. Chantaluck Tamkanma, 46 ετών, ο οποίος είναι συγγενής του κ. Somphon, είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN: «Ο κ. Ο Σόμφον και η γυναίκα του πήγαιναν καθημερινά στη θάλασσα για να ψάξουν για καβούρια. Με πήραν τηλέφωνο οι φίλοι τους, που ήταν επίσης ψαράδες και με ενημέρωσαν ότι η ψαρόβαρκα τους ανατράπηκε. Αυτό ήταν ένα τραγικό περιστατικό».

Ωστόσο, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να βρει τον κ. Σόμφον με την ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να τον βοήθησε από το νερό.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.