Ο δήμαρχος της Πατάγια θα επισπεύσει την αποκατάσταση της γέφυρας Tawaen Pier στο Koh Larn

ΦΩΤΟ: STV

Koh Larn, Pattaya-

Ο κ. Sonthaya Khunpluem, ο δήμαρχος της Πατάγια, έδωσε μια ενημέρωση για το έργο αποκατάστασης της γέφυρας Tawaen Pier στο Koh Larn, Pattaya, δηλώνοντας ότι η γέφυρα λειτουργεί για να φιλοξενήσει επισκέπτες που θέλουν να έρθουν στο Koh Larn για σχεδόν 25 χρόνια και είναι καιρός να αποκατασταθεί και να επισκευαστεί.

Ως εκ τούτου, η γέφυρα είναι τώρα σε ερειπωμένη κατάσταση και χρειάζεται μια βέλτιστη αποκατάσταση όσον αφορά την κύρια δομή της γέφυρας που επηρεάζει τη σταθερότητά της, το δάπεδο της γέφυρας, τις στέγες, τα κιγκλιδώματα και τη δομή της προβλήτας, έτσι ώστε η γέφυρα να είναι πλήρως λειτουργική και να εξασφαλίσει για άλλη μια φορά τη διευκόλυνση των πολιτών και των τουριστών που θέλουν να πάνε στο Koh Larn σύμφωνα με το έργο «Eastern Economic Corridor» ή ΕΟΚ.

ΦΩΤΟ: STV

Προς το παρόν, η αποκατάσταση της γέφυρας Tawaen Pier αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως το επόμενο έτος (2023). Ωστόσο, δεν δόθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία «σταθείς στην πέτρα».

Όσον αφορά την προβλήτα Tawaen, θεωρείται ένα από τα κύρια λιμάνια για να φιλοξενήσει τουρίστες που ταξιδεύουν στο Koh Larn. Με τη δυνατότητα να χωρούν έως και 10,000 άτομα τις καθημερινές, τα Σαββατοκύριακα και την υψηλή περίοδο, σχεδόν το 60 τοις εκατό των επισκεπτών που επιβιβάζονται σε τουριστικά σκάφη και ταχύπλοα στο Koh Larn θα σταματήσουν στην προβλήτα Tawaen και ένα άλλο 40 τοις εκατό στην προβλήτα Na Ban. Ωστόσο, από το Koh Larn, οι δύο προβλήτες έχουν διαφορετικούς χρόνους εξυπηρέτησης για να διευκολύνουν τους πολίτες και τους επισκέπτες του να εισέρχονται και να βγαίνουν. Επίσης, οι υπηρεσίες επιβατηγών σκαφών, τουριστικών σκαφών, ταχύπλοων και η χρήση των προβλήτων θα εξαρτηθούν από τον άνεμο και το θαλάσσιο ρεύμα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.