Το Pattaya Beach Tennis Open θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 18-20 Μαρτίου

Jomtien, Pattaya-

  Χθες, (15 Μαρτίου 2022) στο Surf Kitchen Restaurant στην παραλία Jomtien, ο δήμαρχος της Πατάγια κ. Sonthaya Khunpluem διόρισε τον κ. Worapot Pongphalee να συμμετάσχει σε μια συνάντηση προετοιμασίας για το Pattaya Beach Tennis Open 2022.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διευθυντής του Γραφείου Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Surat Thepchaito για να συζητηθεί ο διαγωνισμός.

Η Πόλη της Πατάγια, στο όνομα του Γραφείου Τουρισμού και Αθλητισμού, έχει προγραμματίσει το Pattaya Beach Tennis Open 2022 από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022 στην περιοχή υδάτινων σπορ κοντά στο Soi 5 στην παραλία Jomtien, στην Πατάγια.

Η διοργάνωση έχει πολλούς στόχους, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ευκαιριών στους νέους αθλητές του beach tennis και στους απλούς ανθρώπους να ανοίξουν το δρόμο τους για να γίνουν εθνικοί αθλητές, την τυποποίηση του beach tennis στην Πατάγια, την προώθηση της εικόνας της πόλης ως «Sports City» και τέλος την υποστήριξη του αθλητικού τουρισμού. Από χθες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη σχετικά με την προετοιμασία για τις εγκαταστάσεις, τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, την ασφάλεια και τα προστατευτικά μέτρα Covid-19 που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αν και θα ισχύουν προληπτικά μέτρα για τον Covid-19 και οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές για τους θεατές, παρόλο που πρόκειται για υπαίθρια εκδήλωση.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.