Οδηγός επιβατικού λεωφορείου που τράκαρε στο Σαραμπούρι το Σάββατο, σκοτώνοντας 7 και τραυματίζοντας δεκάδες, συνελήφθη επειδή έπαιρνε μεθυστική ουσία ενώ οδηγούσε

ΦΩΤΟ: Dailynews

Σαραμπούρι –

Ένας διώροφος οδηγός λεωφορείου που έπεσε σε θεμέλιο στύλο γέφυρας και σκότωσε επτά επιβάτες στο Σαραμπούρι συνελήφθη σήμερα, 14 Μαρτίου, αφού βρέθηκε να παίρνει ναρκωτικά ενώ οδηγούσε.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Mueang Saraburi, Chetchai Sethasiri, αποκάλυψε ότι οι αξιωματούχοι και περισσότεροι από 15 μάρτυρες είχαν ανακριθεί για να αναζητηθούν περισσότερες πληροφορίες και η αιτία του ατυχήματος. Ένας από αυτούς ήταν ο οδηγός λεωφορείου Narinsart Hongsa, 30 ετών, ο οποίος είχε προηγουμένως μεταφερθεί για φυσική εξέταση και βρήκε κατάχρηση ουσιών (Μεθαμφεταμίνη) στο σώμα του.

Ο Narinsart κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Mueng Saraburi για εκ νέου έρευνα. Αρχικά, φέρεται να παραδέχτηκε στους αξιωματούχους ότι έκανε χρήση μεθαμφεταμίνης ενώ οδηγούσε πριν συμβεί το περιστατικό.

Στη συνέχεια, η αστυνομία τον κατηγόρησε κυρίως για κατάχρηση ναρκωτικών κατά την οδήγηση χωρίς άδεια και αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο. Ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας λεωφορείων θα κληθεί επίσης για περαιτέρω έρευνα, δήλωσε ο επικεφαλής Chetchai.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.