Η Pattaya City θα επισπεύσει την ολοκλήρωση του κύριου κέντρου ελέγχου στο Koh Larn για CCTV και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

ΦΩΤΟ: STV

Koh Larn-

  Ο κ. Sonthaya Khunpluem, ο δήμαρχος της Πατάγια, ενημέρωσε σήμερα, 14 Μαρτίου 2022, σχετικά με την πρόοδο κατασκευής και βελτίωσης του γραφείου στην παραλία Tawaen, δηλώνοντας ότι το κτίριο που αποτελείται από τρεις ορόφους σε έκταση 775 τετραγωνικών μέτρων έχει ήδη ολοκληρωθεί. και το υπόλοιπο έργο είναι μόνο οι εσωτερικές λεπτομέρειες του κτιρίου.

Αναμένει ότι η κατασκευή θα ολοκληρωθεί εντός της προθεσμίας της σύμβασης (αν και δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία) και ότι το κτίριο θα χρησιμοποιηθεί ως κέντρο εξυπηρέτησης και ελέγχου για τουρίστες και πολίτες.

ΦΩΤΟ: STV

Επιπλέον, το γραφείο Tawaen Beach θα γίνει κύριο ιατρικό κέντρο για να φιλοξενήσει ασθενείς πριν μεταφερθούν στο Ιατρικό Κέντρο Koh Larn και στο Νοσοκομείο της Πόλης της Πατάγια. Εντός του χώρου των γραφείων, έχει κατασκευαστεί ένα δωμάτιο ελέγχου για να λειτουργεί 195 κάμερες CCTV που θα προστατεύουν τις ζωές και τις περιουσίες των τουριστών και των πολιτών στο Koh Larn και θα λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο. Τέλος, 30 ντουλάπια έκτακτης ανάγκης έχουν εγκατασταθεί σε καίριες περιοχές του νησιού για να δέχονται επείγοντα ή επείγοντα αιτήματα όλο το 24ωρο, τα οποία θα απευθύνονται στους αξιωματικούς της αίθουσας ελέγχου.

ΦΩΤΟ: STV

Η αίθουσα ελέγχου θα λειτουργεί μελλοντικά από εξειδικευμένο ανάδοχο σε εξωτερικούς συνεργάτες για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των πολιτών και των τουριστών στο Koh Larn, κατέληξε ο δήμαρχος.

Το TPN media σημειώνει ότι το κέντρο ελέγχου ήταν ένα έργο υπό ανάπτυξη για αρκετό καιρό, με ένα παρόμοιο πρόγραμμα ήδη σε εφαρμογή στην Πατάγια. Ο στόχος της ύπαρξης καμερών CCTV σε όλο το νησί και θυρίδων έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με αξιωματούχους της πόλης, θα βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια και θα επιτρέψει στις αρχές επιβολής του νόμου να διερευνήσουν και να επανεξετάσουν τις υποθέσεις με μεγαλύτερη ευκολία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.