Η ημερομηνία εκλογής για τον κυβερνήτη της Μπανγκόκ και τον δήμαρχο της Πατάγια έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου

Μπανγκόκ -

Η Εκλογική Επιτροπή της Ταϊλάνδης σήμερα, 14 Μαρτίου, ανακοίνωσε την ημέρα εκλογών για τον Κυβερνήτη της Μπανγκόκ και τον Δήμαρχο της Πατάγια στις 22 Μαΐου 2022.

Είχαν επίσης εξετάσει ένα σχέδιο εκλογικού σχεδίου διαχείρισης μαζί με την ανακοίνωση της εκλογής των τοπικών διοικητών της Μπανγκόκ και της πόλης Πατάγια.

Το προσχέδιο ανέφερε γενικά ότι η Επιτροπή είχε εγκρίνει τις εκλογές και θα διεξαχθούν επίσημα την Κυριακή 22 Μαΐου. Οι υποψήφιοι για τις εκλογές άνοιξαν για αίτηση από τις 31 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου σύμφωνα με το εκλογικό σχέδιο της Μητροπολιτικής Διοίκησης της Μπανγκόκ και της διοίκησης της Πατάγια.

Το TPN σημειώνει ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, θα υπάρχει απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ (συμπεριλαμβανομένων των παντοπωλείων και των ψιλικατζίδικων) από το βράδυ πριν από τις εκλογές (την 21η) μέχρι το κλείσιμο των εκλογών την ημέρα των εκλογών. Οι ακριβείς ώρες θα ανακοινωθούν πιο κοντά στις εκλογές, αλλά είναι πιθανό να είναι 5-6 μ.μ. στις 21 Μαΐου έως 5-6 μ.μ. 22 Μαΐου.

Η Ημέρα Visakha Bucha, μια θρησκευτική γιορτή χωρίς αλκοόλ, πέφτει στις 15 φέτος (αν και η κυβερνητική αργία θα είναι η Δευτέρα, 16), επομένως αυτή η εβδομάδα θα φέρει πολλές ημέρες κλεισίματος αλκοόλ και είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζουν όλοι, ακόμα κι αν δεν μπορείς να ψηφίσεις. Για τις ημέρες των εκλογών, μόνο οι περιοχές που ψηφίζουν (Πατάγια και Μπανγκόκ) θα είναι στεγνές.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.