Η Ταϊλάνδη θα δωρίσει 2 εκατομμύρια μπατ Ταϊλάνδης για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία

Ταϊλάνδη-

  Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Tanee Sangrat, επιβεβαίωσε χθες στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Ταϊλάνδη θα στείλει 2 εκατομμύρια μπατ Ταϊλάνδης για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία.

Τα 2 εκατομμύρια μπατ (περίπου 60,000 USD) θα δοθούν στην πρεσβεία της Ταϊλάνδης στην Πολωνία για την παροχή βοήθειας μέσω των σχετικών οργανισμών έκτακτης ανάγκης σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο προϋπολογισμός είχε εγκριθεί από το Υπουργείο Εξωτερικών στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον κ. Sangrat, η δωρεά αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Ταϊλάνδης να παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια και να υποστηρίζει την εθνική ασφάλεια στη διεθνή κοινότητα.

Το TPN σημειώνει ότι η Ταϊλάνδη παρέμεινε ως επί το πλείστον ουδέτερη κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης Ουκρανίας/Ρωσίας, που πυροδοτήθηκε από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ωστόσο, έφερε στο σπίτι τους δικούς της πολίτες που χρειάζονταν βοήθεια στην Ουκρανία και ψήφισαν ναι σε ένα ψήφισμα του ΟΗΕ για την καταδίκη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία-αν και η Ταϊλάνδη σταμάτησε να κατονομάσει συγκεκριμένα τη Ρωσία σε μια δήλωση που ακολουθεί σχετικά με την ψηφοφορία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/