Γκολφ: Ο Unheralded Hisatsune προηγείται στο International Open της Ταϊλάνδης

HUA HIN-THAILAND- Ο Ryo Hisatsune από την Ιαπωνία απεικονίζεται να μιλά στους media μετά τον γύρο του την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του International Series Thailand στο Black Mountain Golf Club, Prachaubkhirikhan, Ταϊλάνδη. Η εκδήλωση Asian Tour, αξίας 1.5 εκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ, διοργανώνεται μεταξύ 3 και 6 Μαρτίου 2022. Εικόνα από τον Paul Lakatos/Asian Tour.

Ταϊλάνδη/Χούα Χιν-

Ο Ιάπωνας έφηβος Ryo Hisatsune ξεσήκωσε πολλούς από τους μεγάλους παίκτες στο International Series Thailand αυτής της εβδομάδας για να πάρει το προβάδισμα στα μισά του δρόμου στο Black Mountain Golf Club.

Ο 19χρονος, ο οποίος έγινε επαγγελματίας στα τέλη του 2020, σημείωσε έξι under-par 66 για ένα εντυπωσιακό σύνολο τουρνουά 14 under.

Προηγείται με έναν από τους Κορεάτες Sungyeol Kwon και Doyeob Mun, οι οποίοι και οι δύο κάρφωσαν 66άρια.

Πιο πίσω είναι οι νούμερο 68 του ασιατικού γύρου Joohyung Kim (64) και Taehee Lee (63) από την Κορέα, ο Νοτιοαφρικανός Jaco Ahlers (66), ο Ταϊλάνδης Chanat Sakulpolphaisan (65) και Tirawat Kaewsiribandit (66) και ο Αμερικανός Todd Baek ( XNUMX).

«Η διαχείριση του μαθήματος μου σήμερα ήταν πολύ καλή. Είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο Hisatsune, ο οποίος έχει την κοπέλα του Rirua στην τσάντα.

«Ήταν τόσο ζεστό σήμερα, δεν το έχω συνηθίσει».

Πυροβόλησε επτά πουλάκια και έριξε μόνο μία βολή.

Ένας ανερχόμενος αστέρας του Japan Golf Tour Organization, κατέγραψε έξι τερματισμούς στο top-20 κατά τη διάρκεια της σεζόν rookie του στην Ιαπωνία πέρυσι και θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει απειλή το Σαββατοκύριακο.

Είπε ο Μουν: «Είμαι απογοητευμένος που δεν πουλώ τελευταία. Το τσιπάκι μου θα έπρεπε να ήταν καλύτερο, ώστε να μπορούσα να είχα κάνει πουλάκι και να κάνω πουλάκι τα τελευταία τρία. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη δύο γύροι και πολύς δρόμος ακόμα».

Ο Kim, επίσης 19 ετών, κρύβεται δυσοίωνα πίσω από τους ηγέτες, αν και αισθάνεται ότι το καλύτερό του δεν έχει ακόμη έρθει σε αυτό που είναι το πρώτο από τα 10 διοργανώσεις International Series αυτή τη σεζόν.

«Για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα ότι άφησα πολλά σουτ εκεί έξω σήμερα. Είναι ακόμα ένας γύρος κατώτερος και θα μου δώσει μια ευκαιρία», είπε η Kim.

«Μπορείς να βρεις ένα σωρό πουλάκια εκεί έξω, οπότε πρέπει να το πετύχεις και να δώσεις στον εαυτό σου πολλές ευκαιρίες. Όλα πρέπει να λειτουργούν καλά εδώ. Για να είμαι ειλικρινής, οι δύο τελευταίες μέρες δεν ήταν οι καλύτερες που είχα, αλλά το να είμαι ακόμα εδώ στη μάχη είναι καλό συναίσθημα».

Ο Κορεάτης διεκδίκησε τον τίτλο του Asian Tour Order of Merit τον Ιανουάριο, βοηθούμενος από τη νίκη του The Singapore International πριν τερματίσει από κοινού δεύτερος στο SMBC Singapore Open που τελείωσε τη σεζόν.

Ο Ahlers, ένας εννέα νικητής στο Sunshine Tour της Νότιας Αφρικής, ο οποίος παίζει στην Ασία συνεχώς τα τελευταία 10 χρόνια, πυροβόλησε έναν αετό, εννέα πουλάκια και ένα μπαμπούλα για τον χαμηλότερο γύρο της ημέρας.

Είπε: «Έπαιξα σχεδόν το ίδιο με χθες, αλλά έκανα πολλά περισσότερα γκολ. Είχα 31 χθες και 23 σήμερα. Είναι οκτώ διαφορετικά. Αυτό είναι μόνο το όνομα του παιχνιδιού.

Η φόρμα μου ήταν καλή πρόσφατα, ήταν σταθερή, όχι τύπου 63, αλλά συνδέθηκε μαζί, κορυφαίοι 10 εδώ, 10 καλύτεροι εκεί. Απλώς χρειαζόμουν να βάλω τη δουλειά, και έγινε σήμερα».

Ο Ινδός Karandeep Kochhar και ο Κορεάτης Bio Kim είναι ένα εγκεφαλικό πιο πίσω μετά τους γύρους 68 και 69.

Το μισό κόψιμο έγινε έξι κάτω, το οποίο ήταν ένα σουτ λιγότερο από το ρεκόρ που σημειώθηκε στο Open της Νέας Ζηλανδίας το 2018.

Ο ερασιτέχνης σταρ της Ταϊλάνδης, Ratchanon 'TK' Chantananuwat, έκανε το κόψιμο για έκτη συνεχόμενη φορά στον ασιατικό γύρο την ημέρα που έγινε 15 ετών.

Πέταξε ένα 68 για να περάσει στο Σαββατοκύριακο με έξι under.

Σχετικά με το The Asian Tour 

Ως ο επίσημος φορέας επιβολής κυρώσεων για το επαγγελματικό γκολφ στην Ασία, το Asian Tour ηγείται της ανάπτυξης του επαγγελματικού γκολφ σε όλη την περιοχή, ενισχύοντας τις καριέρες των μελών του, διατηρώντας παράλληλα δέσμευση για την ακεραιότητα του παιχνιδιού. Το Asian Tour, μέσω της συμμετοχής του στη Διεθνή Ομοσπονδία PGA Tours, είναι το μόνο αναγνωρισμένο πανασιατικό επαγγελματικό γύρο γκολφ στην Ασία. Το Tour αναγνωρίζεται επίσημα από την Επίσημη Παγκόσμια Κατάταξη Γκολφ και παρέχει στις εκδηλώσεις του πολύτιμους πόντους κατάταξης στους συμμετέχοντες ώστε να αναγνωριστούν στην παγκόσμια σκηνή. Είναι επίσης θυγατρική της The R&A. Στους συνεργάτες περιηγήσεων περιλαμβάνονται οι Rolex (Timekeeper), Habitat for Humanity (Συνεργάτης Βιώσιμης Ανάπτυξης), Titleist (Συνεργάτης Ιστού) και FootJoy (Προμηθευτής περιηγήσεων). Η εταιρική έδρα του Asian Tour εδρεύει στη Sentosa, η οποία είναι η πατρίδα του Asian Golf, ενώ το Sentosa Golf Club είναι μέρος ενός αποκλειστικού δικτύου ακινήτων στο πλαίσιο των Asian Tour Destinations. Το The Tour έχει επίσης γραφείο στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Σχετικά με το LIV Golf Investments 

Η LIV Golf Investments είναι μια νεοσύστατη εταιρεία, με εταιρείες του ομίλου στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, με ασιατικά γραφεία να ακολουθούν. Σκοπός του είναι να βελτιώσει ολιστικά την υγεία του επαγγελματικού γκολφ σε πραγματικά παγκόσμια κλίμακα για να βοηθήσει στην απελευθέρωση των αναξιοποίητων δυνατοτήτων του αθλήματος παγκοσμίως. Ο Greg Norman είναι ο πρώτος και ιδρυτικός Διευθύνων Σύμβουλος της LIV Golf Investments. Η PIF, ένα από τα μεγαλύτερα κρατικά επενδυτικά ταμεία στον κόσμο με ποικίλο διεθνές επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος της LIV Golf Investments.

Σχετικά με τη Διεθνή Σειρά

Το International Series καθιερώθηκε ως μια νέα σειρά 10 διεθνών γεγονότων στην ασιατική περιοδεία μετά από μια άνευ προηγουμένου επένδυση $300 MM από τη LIV Golf Investments. Ενσωματωμένο στο πρόγραμμα Asian Tour 2022-23, το The International Series θα ξεκινήσει στην Ταϊλάνδη τον Μάρτιο και θα ακολουθήσει επισκέψεις στην Αγγλία, την Κορέα, το Βιετνάμ, τη Μέση Ανατολή, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ και θα περιλαμβάνει πορτοφόλια με έπαθλα που κυμαίνονται από $1.5 έως $2 εκ. ανά συμβάν.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/