Τα Πρωταθλήματα Windsurfing Thailand 2022 και Pattaya International Windsurfing Cup 2022 βρίσκονται σε εξέλιξη στην παραλία Jomtien

Πατάγια -

Τα Πρωταθλήματα Windsurfing Thailand 2022 & Pattaya International Windsurfing Cup 2022 διεξάγονται μέχρι αύριο (5 Μαρτίουth) στην παραλία Jomtien.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την Ένωση Ιστιοσανίδας της Ταϊλάνδης, την Πόλη της Πατάγια και την Αθλητική Ένωση Chonburi από τις 3 Μαρτίουrd Στο Μάρτιο 5th, 2022. Αθλητές από τέσσερις χώρες συμμετείχαν στον αγώνα.

Αυτός ο διαγωνισμός είναι να προετοιμάσει τους windsurfers για τους Ασιατικούς Αγώνες του 2022 που πρόκειται να διεξαχθούν στο Hangzhou της Κίνας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Υπάρχουν πέντε τύποι εκδηλώσεων στο Πρωτάθλημα Windsurfing της Ταϊλάνδης 2022 και στο Pattaya International Windsurfing Cup 2022.

1.IQ Foil αθλητές και αθλήτριες

  1. RS:X άνδρες και γυναίκες αθλητές
  2. Wing Foil άνδρες και γυναίκες αθλητές
  3. Techno 293 άνδρες και γυναίκες αθλητές ηλικίας έως 17 ετών
  4. Σλάλομ Α, Β

Η κεντρική σκηνή βρίσκεται κοντά στο Soi 5 και είναι ανοιχτή στο κοινό για να δει την εκδήλωση σε όλη την παραλία, η είσοδος είναι ελεύθερη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.