Περισσότερες εξελίξεις στον θάνατο της διάσημης ταϊλανδέζικης ηθοποιού "Watermelon" καθώς η αστυνομία του Nonthaburi ετοιμάζεται να ανακρίνει περαιτέρω όσους ήταν μαζί της την ώρα του θανάτου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kapook

Μπανγκόκ -

Οι αξιωματικοί των ερευνών Nonthaburi σήμερα, 3 Μαρτίου, ετοιμάστηκαν να καλέσουν πέντε επιβάτες ταχύπλοου σκάφους που ήταν παρόντες στο θάνατο της Nida "DTangmo" Patcharaveerapong (το παρατσούκλι της είναι καρπούζι στα αγγλικά) για περαιτέρω ανάκριση.

Η καρπούζι, σύμφωνα με τους φίλους της, έπεσε από ταχύπλοο ενώ ανακουφιζόταν στο πίσω μέρος του σκάφους σε μια νυχτερινή κρουαζιέρα στην Μπανγκόκ την περασμένη εβδομάδα και αγνοούνταν για αρκετές ημέρες μέχρι να βρεθεί το σώμα της. Ωστόσο, έχουν τεθεί υπόνοιες γύρω από την ιστορία του φίλου για τα γεγονότα από πολλές οργανώσεις και κόμματα που οδηγούν σε περαιτέρω έρευνα.

Η ανάκριση θα γινόταν για να αποδειχθεί αν και οι πέντε έδωσαν τις ίδιες συνεπείς καταθέσεις για το περιστατικό στο ταχύπλοο, όπως είχαν και σε προηγούμενη μαρτυρία, σύμφωνα με την αστυνομία του Nonthaburi.

Από σήμερα το πρωί, οι υπάλληλοι πήγαν να εξετάσουν την ταχύτητα και το σύστημα GPS του ταχύπλοου που χρησιμοποιήθηκε την ημέρα του συμβάντος μετά από δηλώσεις φίλων του Dtangmo. Έφτασαν επίσης στη σκηνή όπου οι φίλοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν εκεί όπου ο Dtangmo έπεσε από τη βάρκα μέχρι θανάτου.

Ο Πολ Υποστράτηγος Jirapat Phumjit, Διοικητής της Επαρχιακής Αστυνομικής Περιφέρειας 1, διέταξε τους αξιωματούχους να χρησιμοποιήσουν ένα πόδι χοίρου για να αναπαραστήσουν μέρος του σώματος του Dtangmo, να το δέσουν με ένα σχοινί και να το ρίξουν στον ποταμό Chao Phraya ενώ επιτάχυναν το ταχύπλοο με μεγάλη ταχύτητα. Το πείραμα διαπίστωσε ότι το πόδι αναπήδησε από το σκάφος ενώ οδηγούσε με την ταχύτητα που καταγράφεται στο ιστορικό ταχύτητας του σκάφους και ότι το πόδι θα πήγαινε αμέσως και θα κολλούσε στο κάτω μέρος του σκάφους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Οι αξιωματούχοι θα καλούσαν επίσης ακαδημαϊκούς, ιατροδικαστές, αναλυτές εγκληματολογίας και ειδικούς σε ταχύπλοα να συμμετάσχουν στην εξέταση και να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με το περιστατικό και εάν ήταν επιστημονικά δυνατό να πεθάνει ο Dtangmo ενώ φέρεται να ούρει στο πίσω μέρος του σκάφους, όπως ισχυρίζεται. από τους φίλους της ή πώς/τι στάση έπεσε στο νερό κ.λπ.

Από τη 1:30. Σήμερα, το Αστυνομικό Τμήμα Nonthaburi είχε συντονιστεί με το Τμήμα Τεχνολογίας της Αστυνομικής Καταστολής του Εγκλήματος για να ελέγξει τις πληροφορίες κινητού τηλεφώνου και των πέντε ατόμων στο ταχύπλοο και ετοιμαζόταν να τους καλέσει για περαιτέρω ανάκριση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Ruamkatanyu

Εν τω μεταξύ, αξιωματούχοι της αστυνομίας του Nonthaburi είχαν καταλήξει σε τέσσερα πιθανά σενάρια εργασίας που είχαν λάβει χώρα ως εξής:

Η πρώτη υπόθεση: ένας άνδρας στο σκάφος που δεν ήταν έμπειρος οδηγός ζήτησε ένα test drive ενώ ο Dtangmo στεκόταν με έναν άλλο φίλο. Ο οδηγός μπορεί να οδήγησε κλονισμένα και ασταθή με αποτέλεσμα η ηθοποιός να χάσει την ισορροπία της και να αρπάξει τη φίλη της. Όμως, η φίλη της φοβόταν μην πέσει στο νερό, γι' αυτό τίναξαν τον Ντάνγκμο, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να πέσει στο νερό μέχρι θανάτου.

Η δεύτερη υπόθεση: Η Dtangmo πήγε πραγματικά να ουρήσει φορώντας ένα κορμάκι στο τέλος του σκάφους, πιάνοντας το ένα πόδι της φίλης της για ισορροπία σε καθιστή θέση. Αλλά όταν τελείωσε, μπορεί να τράβηξε το πόδι, με αποτέλεσμα η φίλη της να της τινάξει γρήγορα το χέρι. Τότε, η ηθοποιός έπεσε στο νερό.

Η τρίτη υπόθεση: Σύμφωνα με έναν μάρτυρα, η Dtangmo πήγε να ουρήσει στο τέλος του σκάφους πιάνοντας το ένα πόδι της φίλης της για ισορροπία σε καθιστή θέση. Όταν όμως τελείωσε, προσπαθούσε να πιάσει το πόδι για να σηκωθεί ενώ ο φίλος έψαχνε επίσης κάτι να κρατήσει για ισορροπία, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο ποτάμι.

Η τελευταία υπόθεση: Η ηθοποιός πήγε να ουρήσει στο πίσω μέρος του σκάφους μόνη της, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο νερό μέχρι θανάτου.

Η αστυνομία του Nonthaburi συνεχίζει να εργάζεται για την υπόθεση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.