Δύο Κινέζοι υπήκοοι και κάτοικος Ταϊλάνδης συνελήφθησαν στο Πουκέτ για φερόμενη λαθρεμπόριο και πώληση παράνομων φαρμάκων για τον κορωνοϊό Covid-19

Πουκέτ -

Δύο Κινέζοι υπήκοοι και ένας υπήκοος Ταϊλάνδης συνελήφθησαν στην περιοχή Πατόνγκ του Πουκέτ σήμερα, 2 Μαρτίου, για φερόμενη λαθρεμπόριο και πώληση παράνομων φαρμάκων για τον κορωνοϊό Covid-19.

Η αστυνομία του Πουκέτ είχε συλλάβει τον Bai Jifu, 54 ετών και την Pennapha Sathongnon, 36, σε ένα σπίτι στην περιοχή Kathu του Πουκέτ, αφού ειδοποιήθηκαν από έναν «ανησυχημένο πολίτη» ότι υπήρχαν Κινέζοι και Ταϊλανδοί που διακινούσαν πλαστά φάρμακα Covid-19 και πουλούσαν σε ντόπιους. ανθρώπους της περιοχής.

Σχεδόν 100 κουτιά με φάρμακα με το όνομα «Ya Lian Hua Qing Wen», που ισχυρίζονται ότι είναι φάρμακα για τον Covid-19 και «θαυματουργές θεραπείες», βρέθηκαν στο σημείο μαζί με κινητά τηλέφωνα και δεκάδες κουτιά τσιγάρα κινεζικής επωνυμίας.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Patong και κατηγορήθηκαν για πώληση σύγχρονων φαρμάκων χωρίς άδεια και χωρίς νόμιμη εγγραφή, παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και για πώληση φυτικών φαρμάκων χωρίς άδεια, παραβιάζοντας τον νόμο περί φυτικών προϊόντων.

Την ίδια μέρα, ένας άλλος Κινέζος ύποπτος, ο Yang Ligin, συνελήφθη σε ένα σπίτι στην περιοχή Mueng Phuket με 74 κουτιά παρόμοια παράνομα φάρμακα για τον Covid-19. Επίσης οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω έρευνα και δικαστικές διαδικασίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.