Η μητέρα της νεκρής ηθοποιού από την Ταϊλάνδη υποπτεύεται ότι θανατηφόρο ατύχημα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Ruamkatanyu

Μπανγκόκ -

Ένα μέλος της οικογένειας της αποθανούσας ηθοποιού Nida "DTangmo(Watermelon)" Patcharaveerapong υποπτεύθηκε άσεμνο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της σε ταχύπλοο στον ποταμό Chao Praya το βράδυ της Πέμπτης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της Ταϊλανδής ηθοποιού.

Η μητέρα της ηθοποιού, Panida Sirayutthayothin, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι βρήκε πολλά ύποπτα πράγματα σχετικά με τον θάνατο της κόρης της κατά τη διάρκεια επίσημης έρευνας και αστυνομικής έρευνας τις τελευταίες δύο ημέρες.

Το σώμα της 37χρονης ηθοποιού ανακαλύφθηκε στο Chao Phraya κοντά στην προβλήτα Pibulsongkram στην επαρχία Nonthaburi γύρω στη 1:10 μ.μ. εχθές, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που φέρεται να έπεσε από το ταχύπλοο την Πέμπτη.

Ωστόσο, η μητέρα είπε ότι μια ομάδα φίλων της κόρης της μπορεί να μην θέλει να αποκαλυφθεί το ατύχημα στα μέσα ενημέρωσης ή στους αστυνομικούς καθώς κανένας από τους φίλους ή τον διευθυντή του Dtangmo δεν είχε επικοινωνήσει και δεν είχε αναφέρει σε αυτήν (Πανίδα) για το περιστατικό, ούτε μέχρι το πτώμα βρέθηκε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ίδρυμα Ruamkatanyu

Η Πανίδα δήλωσε: «Γιατί δεν μου είπε ο μάνατζερ ότι ο Ντάνγκμο έπεσε στο νερό; Ακόμη και τώρα που βρήκαν το σώμα της, ο διευθυντής δεν επικοινώνησε μαζί μου και δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι το παιδί μου πέθανε, να εκφράσει τα συλλυπητήριά του ή να μιλήσει μαζί μου για την κατάσταση».

Η μητέρα δήλωσε επίσης ότι το συμβάν στο ταχύπλοο ήταν επίσης ύποπτο καθώς η κόρη της φαινόταν να έχει ντυθεί πλήρως σαν να ήταν πάρτι αντί να φορούσε καθημερινά ρούχα για μια συνηθισμένη συνάντηση για δείπνο.

Επιπλέον, το κοινό αμφισβήτησε επίσης τις φωτογραφίες της ηθοποιού στο Instagram που φαινόταν να διαγράφονται σταδιακά αφού διαπιστώθηκε ο θάνατός της και βρέθηκε χθες το σώμα της. Πίστευαν ότι κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό της ή στο τηλέφωνό της για να το κάνει.

Από σήμερα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Nonthaburi, Paisal Wongwatcharamongkol, είπε ότι η αστυνομία του Nonthaburi εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του ιδιοκτήτη ταχύπλοου Phaiboon "Robert" Trikanjananun, ο οποίος κατηγορήθηκε για αμέλεια και πράξη που προκάλεσε το θάνατο άλλου ατόμου, καθώς και για χρήση σκαφών χωρίς άδεια ή χρήση σκαφών χωρίς άδεια. Ο οδηγός του σκάφους χρεώθηκε επίσης για οδήγηση/χρήση σκαφών χωρίς άδεια ή χρήση σκαφών χωρίς άδεια.

Οι αρχές υποσχέθηκαν επίσης να προχωρήσουν σε μια ειλικρινή, διαφανή, ανοιχτή και δικαιολογημένη έρευνα για να απαντήσουν σε κάθε δημόσια ερώτηση και υποψίες που βρέθηκαν στην υπόθεση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.