Επίσημη επίσκεψη στην Ταϊλάνδη πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας για διεθνείς σχέσεις

Μπανγκόκ -

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Ismail Sabri Yaakob έφτασε χθες το βράδυ στην Ταϊλάνδη για επίσημη επίσκεψη με τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O'Cha ως προσκεκλημένος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου.

Η επίσκεψη πρόκειται να συστηθεί επίσημα σύμφωνα με τους ηγέτες των χωρών μελών του ASEAN αφού ο κ. Yaakob έγινε πρόσφατα νέος πρωθυπουργός τον Αύγουστο του 2021.

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας έχει προγραμματιστεί να συζητήσει επίσημα θέματα με τον Prayut Chan-O'Cha στο Κυβερνητικό Μέγαρο σήμερα. Και οι δύο θα συζητήσουν τρόπους ενίσχυσης της σχέσης μεταξύ της Ταϊλάνδης και της Μαλαισίας ως γειτονικών χωρών, συμπεριλαμβανομένων τρόπων αναζωογόνησης των οικονομιών τους που έχουν πληγεί κρίσιμα από την πανδημία Covid-19.

Επιπλέον, θα συζητήσουν τη συνεργασία τους σε θέματα ασφάλειας, οικονομίας, κοινωνικής συνδεσιμότητας σε παραμεθόριες περιοχές, καθώς και ASEAN και άλλα πολυμερή πλαίσια. Η επίσκεψη έχει προγραμματιστεί για τρεις ημέρες.

Φωτογραφία: Υπουργείο Πολιτισμού

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.