Ο ακτιβιστής φοιτητής υπέρ της δημοκρατίας, Parit "Penguin" Chiwarak, επιβλήθηκε προσωρινή εγγύηση από το Νότιο Ποινικό Δικαστήριο της Μπανγκόκ σήμερα το απόγευμα

Μπανγκόκ -

Ο επικεφαλής των διαδηλώσεων υπέρ της δημοκρατίας, Parit "Penguin" Chiwarak, έλαβε προσωρινή απελευθέρωση από το Νότιο Ποινικό Δικαστήριο της Μπανγκόκ σήμερα το απόγευμα, 24 Φεβρουαρίου, με κατάθεση 200,000 μπατ.

Ακολούθησε η εγγύηση το χθεσινό αίτημα του Δικαστηρίου να παρουσιάσει τα αποδεικτικά στοιχεία της εγγραφής του στο Πανεπιστήμιο Thammasat μαζί με το πρόγραμμα των μαθημάτων του και την επιστολή του πανεπιστημίου προτού επανεξετάσουν το αίτημα εγγύησης.

Ο Parit, που ήταν στη φυλακή για 200 ημέρες, κρατήθηκε υπό κράτηση για κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμηση ή για το Lese Majeste και την εξέγερση του Άρθρου 112 για τη διοργάνωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Μπανγκόκ πέρυσι.

Υπό την προϋπόθεση της απελευθέρωσης του Δικαστηρίου, ο ακτιβιστής δεν πρέπει να συμμετέχει σε κανένα πολιτικό κίνημα που απειλεί το νόμο, να μην μπορεί να δημοσιεύει προκλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις στη χώρα, δεν μπορεί να κάνει ενέργειες που προσβάλλουν τη μοναρχία και δεν μπορεί να εγκαταλείψει τη μοναρχία. Χώρα.

Επίσης, του απαγορεύεται η έξοδος από το κατάλυμα του από τις 6:00. έως τις 6:00 π.μ. της επόμενης ημέρας και πρέπει να φοράει βραχιόλια EM για να παρακολουθεί την τρέχουσα τοποθεσία του ανά πάσα στιγμή. Η αποφυλάκιση θα ισχύει για τρεις μήνες και πρέπει να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο την ώρα του ραντεβού στις 24 Μαΐου στις 10:00 π.μ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.