Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης θα συμμετάσχει αύριο στη γενική συνεδρίαση του κέντρου Covid για να συζητήσει τους περιορισμούς του Covid19, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων διεθνών αφίξεων για τουρίστες

Εθνική -

Ο πρωθυπουργός Prayut Chan-O'Cha θα προεδρεύσει του Κέντρου Διοικητικής Κατάστασης Covid-19 (CCSA) σε μια μεγάλη γενική συνέλευση αύριο, 23 Φεβρουαρίου, για να συζητήσει κυρίως ορισμένες προσαρμογές μέτρων και τις τάσεις της τρέχουσας κατάστασης πανδημίας Covid-19 στην Ταϊλάνδη .

Πρώτα, μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας:

Σύμφωνα με το Κυβερνητικό Μέγαρο, ο Πρωθυπουργός είχε αναγνωρίσει ορισμένα θέματα που θα εισαχθούν στην αυριανή συνεδρίαση, συμπεριλαμβανομένων των τρεχουσών εκθέσεων για την κατάσταση του Covid-19 και της επιστροφής της επιτόπιας μάθησης σε εκπαιδευτικά ιδρύματα που προτείνει το Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης (EOC) του του Τμήματος Ελέγχου Νοσημάτων του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thansettakij

Στην αυριανή συνεδρίαση θα εισαχθεί και η προσαρμογή των προληπτικών μέτρων κατά τις διεθνείς αφίξεις στη χώρα, που προτείνει το Κέντρο Έκτακτης Επιχείρησης Τουρισμού και Αθλητισμού (EOC) καθώς και το σχέδιο χορήγησης εμβολίων από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας.

Από σήμερα, ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul δήλωσε στο Associated Press ότι το υπουργείο θα συζητήσει επίσης την πρόταση ακύρωσης του τεστ RT-PCR για διεθνείς ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη από τις 5 Μαρτίου και μετά, με το σκεπτικό ότι το τεστ δεν ήταν απαραίτητο, η τάση μόλυνσης ήταν πιθανό να μειωθεί και οι περισσότερες λοιμώξεις είναι εγχώριες, όχι εισαγόμενες. Αυτό, φυσικά, ήταν μια συζήτηση και όχι μια εγγύηση για την άρση των απίστευτα μη δημοφιλών και δαπανηρών δοκιμών κατά την άφιξη, ειδικά ενός τεστ 5ης ημέρας που απαιτεί επίσης διαμονή σε πιστοποιημένα ξενοδοχεία εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Ο Anutin απέρριψε τις φήμες για lockdown, λέγοντας ότι αυτά τα μέτρα είναι απαρχαιωμένα και δεν βρίσκονται στο τραπέζι, παρά τα αυξανόμενα κρούσματα Covid-19 στη χώρα και ορισμένες επαρχίες, όπως το Buriram, εφαρμόζοντας ισχυρότερους επαρχιακούς περιορισμούς, όπως το κλείσιμο των χώρων εξυπηρέτησης που επικεντρώνονται στο αλκοόλ. εκπτώσεις και εστιατόρια που έχουν ζωντανή μουσική.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.