Ο θρυλικός ρόκερ της Πατάγια, Λαμ Μόρισον, βαριά άρρωστος στη ΜΕΘ σε νοσοκομείο της περιοχής για μόλυνση από αίμα, η κόρη εκδίδει δήλωση και ευχαριστεί τους θαυμαστές για την υποστήριξη

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η κόρη του Lam Morrison, Nattasha Nauljam, δημοσίευσε μια δήλωση στο Instagram της και μίλησε με δημοσιογράφους που συνδέονται με το TPN αργά χθες το βράδυ, 21 Φεβρουαρίου 2022, για την κατάσταση του πατέρα της, του θρυλικού κιθαρίστα Lam Morrison, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στην Πατάγια.

Η ανάρτηση στο Instagram, που φαίνεται εδώ, αποκάλυψε ότι η Λαμ είχε μόλυνση στο αίμα και βρισκόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) στην Πατάγια και η Νατάσα ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για τον πατέρα της. Αναρτήθηκε νωρίς το πρωί της 21ης ​​Φεβρουαρίου και έδωσε μια ενημέρωση στους δημοσιογράφους μόλις πριν από λίγες ώρες, αργά το βράδυ.

Η Nattasha ενημέρωσε την κατάσταση, εξηγώντας ότι ο Lam Morrison βρισκόταν ακόμα στη ΜΕΘ και έπαιρνε θεραπεία για μια λοίμωξη στο αίμα του. Δεν ήταν ακόμη σαφές τι είδους μόλυνση αίματος και βακτηρίων επρόκειτο, σύμφωνα με τη Nattasha.

Ωστόσο, η Nattasha δήλωσε ότι ο πατέρας της τα πήγαινε πολύ καλύτερα από χθες όταν μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στη ΜΕΘ και η δύναμή του είχε αυξηθεί όπως και το χρώμα στο δέρμα του. Δήλωσε ότι ο πατέρας της είναι ένας δυνατός μαχητής και πιστεύει ότι θα αναρρώσει 100% από την τρέχουσα ασθένειά του. Ο πυρετός που είχε χθες είχε πέσει, πρόσθεσε, άλλο ένα καλό σημάδι.

Η Nattasha δήλωσε ότι η οικογένεια είχε σκεφτεί να μεταφέρει τον Lam στην Μπανγκόκ, αλλά αποφάσισε να τον κρατήσει στην Πατάγια για φροντίδα αυτή τη στιγμή λόγω της κατάστασής του και του γεγονότος ότι πιστεύουν ότι το τοπικό νοσοκομείο μπορεί να χειριστεί την κατάσταση και ότι τα μέλη της οικογένειας θα έρθουν στην Πατάγια. να παρακολουθεί την πρόοδό του.

Η Nattasha ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές του Lam Morrison και όλους όσους του εύχονται ενθάρρυνση για να αναρρώσει και να γίνει καλά. Δήλωσε ότι είναι πολύ ευγνώμων για όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών σε ένα τοπικό νοσοκομείο της Πατάγια.

Ο Lam Morrison είναι απίστευτα γνωστός στην Πατάγια για τις δεξιότητές του στην κιθάρα και τις συχνές εμφανίσεις του σε τοπικά νυχτερινά κέντρα και μπαρ, ειδικά το Hot Tuna στο Walking Street. Το παρατσούκλι του είναι «Ο Βασιλιάς της Κιθάρας» της Ταϊλάνδης και έχει κερδίσει σημαντικούς θαυμαστές εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Μπορείτε να δείτε το Facebook του εδώ.

Το TPN media εύχεται στον Λαμ να γίνει καλά το συντομότερο δυνατό και δίνει τις σκέψεις μας στην οικογένειά του και την ενθάρρυνση αυτής της δύσκολης στιγμής.

Παρακάτω είναι ένα βίντεο του Λαμ που τράβηξε η ομάδα μας στα γενέθλιά του τον Αύγουστο του 2020.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/