Το Central Pattana ανακοινώνει το όραμά του «Imagining Better Futures for All», επενδύοντας 120 δισεκατομμύρια μπατ τα επόμενα πέντε χρόνια για την οικοδόμηση ενός βιώσιμου οικοσυστήματος και την επίτευξη ενός καθαρού μηδενικού στόχου έως το 2050

Ταϊλάνδη-

⦠Για να γιορτάσει την 40η επέτειό του, το Central Pattana ανακοίνωσε τη δέσμευσή του για καλύτερο μέλλον και μια θέση ως ο κατασκευαστής τόπου που χτίζει μέρη για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

â¦ Η εταιρεία εστιάζει σε τρεις στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας. Υπάρχουν 1) Η SYNERGY για Νέες Λύσεις με τις επιχειρήσεις μικτής χρήσης που διευθύνονται από το λιανικό εμπόριο, τους συνεργάτες της, τις κοινότητες και άλλα μέρη. 2) Η PIONEER for Better Lives για να αναπτύξει νέα πρότυπα για την ανάπτυξη έργων υπό τις έννοιες του Green & Well-being και 3) ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ με σκοπό να γίνει ένας οργανισμός που αναπτύσσει ανθρώπους και εξυψώνει τις βιομηχανίες ακινήτων και λιανικής της Ταϊλάνδης.

â¦ Η εταιρεία στοχεύει να δημιουργήσει μεγάλο αντίκτυπο με το πενταετές επιχειρηματικό της σχέδιο για την περίοδο 2022-2026, το οποίο περιλαμβάνει επενδύσεις σε νέα έργα μικτής χρήσης και ανανεώσεις υφιστάμενων έργων σε περισσότερες από 30 επαρχίες, με 50 εμπορικά κέντρα με νέες μορφές και τάσεις, 68 οικιστικά έργα που θα ενισχύσουν τη θέση της εταιρείας ως ο κορυφαίος προγραμματιστής, 13 κτίρια γραφείων που ανταποκρίνονται στον νέο τρόπο ζωής και 37 ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας επωνυμίας ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα.

⦠Αποκαλύπτει μια νέα ταυτότητα επωνυμίας για την εταιρεία και τα εμπορικά της κέντρα σε όλη τη χώρα, με βάση τις τοπικές ταυτότητες και τη διαφορετική νεωτερικότητα που σχεδιάστηκε από ένα παγκοσμίου φήμης πρακτορείο.

â¦ Η εταιρεία δημιουργεί μια ομάδα «Business & Digital Transformation» με επενδυτικό προϋπολογισμό 450 εκατομμυρίων το 2022 και μια ομάδα «Partner Champions» που θα διασφαλίσουν την ανάπτυξη παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε συνεργάτες .

Η Bangkok – Central Pattana Plc., η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λιανικής και ακίνητης περιουσίας στην Ταϊλάνδη και διαχειριστής των Central εμπορικών κέντρων, κατοικιών, κτιρίων γραφείων και ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε το όραμα «Imagining Better Futures for All». να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό και βιώσιμο οικοσύστημα με ρόλο «δημιουργού τοποθεσιών» που δημιουργεί χώρο του μέλλοντος και πρωτοπόρες πόλεις και εξελίξεις σε όλες τις χώρες με αποστολή να φροντίζει τόσο για την ποιότητα ζωής των « Οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των κοινοτήτων και του «πλανήτη», θα γίνουν ο πρώτος προγραμματιστής μικτής χρήσης της Ταϊλάνδης που θα επιτύχει έναν καθαρό μηδενικό στόχο έως το 2050. Το πενταετές επιχειρηματικό του σχέδιο για την περίοδο 2022-2026 βάσει προϋπολογισμού 120 δισεκατομμυρίων μπατ και τρεις στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας συνδυάζουν τις δυνάμεις των επιχειρήσεων μικτής χρήσης, των εταίρων, των κοινοτήτων και άλλων μερών για τη δημιουργία συνέργειας. πρωτοπορώντας σε ένα νέο πρότυπο χώρου για τη ζωή του μέλλοντος και δημιουργώντας ευκαιρίες για να γίνετε ένας οργανισμός που αναπτύσσει ανθρώπους και εξυψώνει τις βιομηχανίες ακινήτων και λιανικής της Ταϊλάνδης.

Η Wallaya Chirathivat, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Central Pattana και η πρώτη γυναίκα που ηγήθηκε του οργανισμού, αποκάλυψε το όραμά της για την επιχείρηση στη συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας τη «δέσμευση για καλύτερο μέλλον» για την ανάπτυξη της ποιότητας ζωής για τους ανθρώπους και καλύτερο μέλλον για την κοινωνία και τον πλανήτη, ενισχύοντας τη θέση της Central Pattana ως παγκόσμιου βιώσιμου οργανισμού. Ταυτόχρονα, αποκάλυψε επίσης μια νέα ταυτότητα επωνυμίας τόσο για τα εταιρικά όσο και για τα εμπορικά κέντρα σε όλη τη χώρα, βασισμένη στην τοπική υπερηφάνεια και τη διαφορετική νεωτερικότητα που σχεδιάστηκε από μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία σχεδιασμού.

“Κατά τη διάρκεια της ιστορίας μας, άνω των 40 ετών, ήμασταν πάντα περήφανοι που είμαστε μέρος της ζωής των ανθρώπων και που μπορούμε να αναπτυχθούμε μαζί με τη χώρα και να οδηγήσουμε την ανάπτυξή της. Θεωρούμαστε ως το «Κέντρο Ζωής» της κοινότητας όπου κι αν βρίσκεται το έργο μας. Σήμερα, βλέπουμε τους εαυτούς μας ως «κατασκευαστής τοποθεσίας» που αναπτύσσει την ποιότητα ζωής για τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα δημιουργώντας ένα μέρος όπου είναι δυνατό ένα καλύτερο μέλλον. Σκοπεύουμε να το κάνουμε αυτό συνδέοντας τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία, που είναι οι άνθρωποι και ο πλανήτης, και να τα ενσωματώσουμε στο ισχυρό και βιώσιμο οικοσύστημά μας, καθώς πιστεύουμε ότι μέσω της κοινότητάς τους όλοι έχουν τη δύναμη να οδηγήσουν την κοινωνική αλλαγή. είπε ο Wallaya.

Στρατηγική Νο.1: SYNERGY για Νέες Λύσεις
Όλα τα μέρη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και των επιχειρήσεων.

⦠Συνέργεια εντός Αναπτύξεως Μικτών-Μεταχειρισμένων Υπεύθυνων Λιανικής
Όλα τα στοιχεία του Central Pattana, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών κέντρων, οικιστικών έργων, κτιρίων γραφείων και ξενοδοχείων, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία. Τα επόμενα πέντε χρόνια ή το 2022-2026, η εταιρεία θα έχει 50 εμπορικά κέντρα στην Ταϊλάνδη και στο εξωτερικό, 16 κοινοτικά εμπορικά κέντρα (σύμφωνα με τη μελέτη σκοπιμότητας), 68 έργα κατοικιών, 13 κτίρια γραφείων και 37 ξενοδοχεία, που θα εκτείνονται σε περισσότερες από 30 επαρχίες και στο εξωτερικό. Περισσότερα από τα μισά από αυτά αποτελούν μέρος αναπτυξιακών έργων μικτής χρήσης, των οποίων τα εμπορικά κέντρα θα είναι το βασικό συστατικό, ενώ παράλληλα θα επεκτείνουν με συνέπεια και άλλες επιχειρήσεις. Όλα θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε διάφορες πτυχές, όπως τα ψώνια, η εργασία, η διαμονή, το παιχνίδι και η διαβίωση. Τα έργα λιανικής θα πληρούν όλες τις μορφές και τις τάσεις. Τα οικιστικά έργα υψηλής ποιότητας θα προσφέρουν ειδικά οφέλη από τον Κεντρικό Όμιλο στους κατοίκους. Τα κτίρια γραφείων θα είναι μερικοί από τους καλύτερους χώρους εργασίας σε κοντινή απόσταση από εμπορικά κέντρα και ξενοδοχεία. Τέλος, θα λανσαριστεί ένα νέο ξενοδοχειακό brand, το οποίο θα βοηθήσει να μετατραπούν οι πόλεις σε τουριστικούς προορισμούς.

Μια ομάδα «Business & Digital Transformation» έχει δημιουργηθεί με έναν επενδυτικό προϋπολογισμό 450 εκατομμυρίων μπατ το 2022 και έχει στόχο να μετατρέψει τις πλατφόρμες σε ένα παντοκάναλο που όχι μόνο θα συνδέει στοιχεία εκτός σύνδεσης και στο διαδίκτυο, αλλά και όλες τις επιχειρήσεις στο οικοσύστημα μεταξύ τους και τους πελάτες υπό ένα μοντέλο B2B2C, παρέχοντας μια νέα εμπειρία πελάτη.

⦠Συνέργεια με επιχειρηματικούς εταίρους
Η Central Pattana έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει βιώσιμη ανάπτυξη για τους επιχειρηματικούς της εταίρους. Θα δημιουργήσει μια ομάδα «Πρωταθλητών Συνεργατών» για να ενεργούν ως σύμβουλοι επιχειρήσεων σε συνεργάτες και να τους παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις από άκρο σε άκρο, που θα κυμαίνονται από την αναπτυξιακή βοήθεια. επέκταση της επωνυμίας μέσω συνεπένδυσης, χρηματοδότησης και franchising· και υποστηρίζει τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, η Central Pattana θα χρησιμοποιήσει τα μεγάλα δεδομένα από το The 1, The 1 Biz και το πολυκανάλι λιανικής για να προωθήσει και να οδηγήσει τις επιχειρήσεις των συνεργατών της, να τους βοηθήσει να διαχειριστούν τις συναλλαγές τους και να παρέχουν άλλες υπηρεσίες.

⦠Συνέργεια με τις Κοινότητες
Όλα τα έργα που αναπτύσσει η Central Pattana θα βασίζονται στην τοπική ταυτότητα και την ουσία της κοινότητας. Θα προωθήσουν την τοπική τέχνη και τον πολιτισμό, θα δημιουργήσουν τοπικό πλούτο, θα βοηθήσουν στη διανομή του εισοδήματος σε κοινοτικό επίπεδο, θα λειτουργήσουν ως πλατφόρμα για την ενίσχυση των ικανοτήτων των ΜΜΕ, θα προωθήσουν τον διαπεριφερειακό τουρισμό και θα παρέχουν περισσότερα από 40,000 τετραγωνικά μέτρα χώρου κάθε χρόνο αξίας 300 εκατομμύρια μπατ ετησίως ως χώρος για τους αγρότες και άλλους ανθρώπους να πουλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Στρατηγική No.2: PIONEER for Better Lives
Το Central Pattana θα δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο για καλύτερο χώρο διαβίωσης στο μέλλον. Θα βελτιώσει τη διαχείριση σε κάθε νέο έργο ώστε να εστιάζει σε δύο τομείς για να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα στη ζωή όλων των εμπλεκομένων. Οι δύο πτυχές είναι:

⦠Πράσινο & Ενέργεια
Τα κτίρια θα χρησιμοποιούν το Πρότυπο Πράσινης Δόμησης για να εξασφαλίσουν υψηλότερη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Σε όλα τα έργα θα εγκατασταθούν συστήματα ηλιακών κυψελών, θα αναπτυχθεί σύστημα αυτοματισμού κτιρίων, ενώ θα δημιουργηθούν σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμοί ανακύκλωσης για την υποστήριξη της καθαρής ενέργειας και της κυκλικής οικονομίας.

⦠Υγεία & Ευεξία
Καθώς ο κατάλληλος φυσικός χώρος μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής, η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του γενικού σχεδίου και των μέτρων για την υγιεινή και την ασφάλεια. Θα αυξήσει τους χώρους πρασίνου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ο σχεδιασμός χωρίς αποκλεισμούς θα χρησιμοποιηθεί για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ομάδες ανθρώπων καθώς και την κοινότητα. Για παράδειγμα, θα υπάρχουν χώροι γυμναστικής, παιδικές χαρές, κέντρα εκμάθησης, κέντρα εμβολιασμού, χώροι αιμοδοσίας και χώροι ευημερίας για την κοινότητα.

Στρατηγική Νο.3: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ με Σκοπό
Η εταιρεία θα βοηθήσει στην προώθηση της κοινωνίας και του επιχειρηματικού τομέα. Ως οργανισμός που εστιάζει στην ανθρώπινη ανάπτυξη, θα παρέχει ευκαιρίες σε όλα τα άτομα. Ταυτόχρονα, θα προσπαθήσει να αναβαθμίσει τις βιομηχανίες ακινήτων και λιανικής της Ταϊλάνδης για καλύτερο μέλλον για όλους.

⦠Θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μάθουν, να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους και να ταιριάξουν τις επιχειρήσεις με την ευκαιρία να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους στην Ταϊλάνδη και στο εξωτερικό μέσω της Central Pattana Lead and Retail Academy.
⦠Θα δημιουργήσει τοπικό πλούτο, θα δημιουργήσει ευκαιρίες απασχόλησης και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής για τους ντόπιους.
⦠Θα υποστηρίξει τις νέες γενιές να συνεργαστούν με την Central Pattana μέσω νέων πλατφορμών πρωτοβουλιών όπως το Retail Hackathon που τους παρέχουν πραγματικές ευκαιρίες.
⦠Θα παρέχει εξίσου ευκαιρίες για τα άτομα LGBTQ+, τα άτομα με αναπηρίες και τα ειδικά άτομα, ενώ ταυτόχρονα είναι παγκόσμιος πολίτης που κατανοεί παγκόσμιες αξίες όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ισότητα και η διαφορετικότητα.

Όλες αυτές οι στρατηγικές αποτελούν μέρος της προσπάθειας να δημιουργηθεί ένας μεγάλος αντίκτυπος στην οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον, με τη συμμετοχή όλων των γενεών ανθρώπων.

“Με αυτό το νέο όραμα, προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τη δέσμευσή μας και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό και βιώσιμο οικοσύστημα για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Είμαστε ένας κατασκευαστής που θα παρέχει χώρο για όλες τις πτυχές της ζωής με υψηλή ποιότητα, με στόχο ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για τον λαό της Ταϊλάνδης και τη χώρα», δήλωσε ο Wallaya.

Σύμφωνα με αυτήν, οι στόχοι για το Central Pattana είναι:

⦠Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων και των κοινοτήτων σε όλη τη χώρα
Η εταιρεία βοηθά στη δημιουργία κυκλοφορίας χρήματος στην οικονομία της Ταϊλάνδης περίπου το 1% του ΑΕΠ της Ταϊλάνδης. Θα συμβάλει επίσης στη δημιουργία για τα επόμενα πέντε χρόνια με περισσότερες από 150,000 θέσεις εργασίας στο βιώσιμο οικοσύστημά της.

⦠Γίνετε ένας οργανισμός μηδενικού καθαρού έως το 2050
Η εταιρεία έχει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για την επίτευξη καθαρών μηδενικών εκπομπών άνθρακα. Θα γίνει με τη μείωση της χρήσης ενέργειας κατά 50%, τη μείωση των εκπομπών CFC και άλλων ουσιών που μπορούν να βλάψουν την ατμόσφαιρα και αυξάνοντας τη χρήση καθαρής ενέργειας κατά 50%. Στοχεύει επίσης να έχει σύντομα ένα εκατομμύριο δέντρα και φυτά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στα έργα της.

Η Central Pattana προχωρά προς το μέλλον με τη δέσμευση της επωνυμίας «Imagining Better Futures for All» αναπτύσσοντας χώρο υψηλής ποιότητας για τη φροντίδα των ανθρώπων και του πλανήτη ενώ παράλληλα οδηγεί την ανάπτυξη της οικονομίας και της χώρας. Επιπλέον, η Central Pattana τηρεί τη βιώσιμη ανάπτυξη και παραμένει η μόνη εταιρεία ακινήτων στην Ταϊλάνδη που έχει εισαχθεί ως μέλος των Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) στο DJSI World για τέσσερα συναπτά έτη και στις DJSI Emerging Markets για οκτώ συνεχόμενα χρόνια.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια ταινία μικρού μήκους σχετικά με τη δέσμευσή της για καλύτερο μέλλον:

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/