Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση της Ταϊλάνδης πραγματοποιούν διήμερη γενική συζήτηση χωρίς ψήφους, από σήμερα

Μπανγκόκ -

Το κοινοβούλιο της Ταϊλάνδης διεξάγει γενική συζήτηση χωρίς ψηφοφορία που αρχίζει σήμερα, 17 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Άρθρο 152 του Συντάγματος του 2017.

Σε αντίθεση με μια συζήτηση δυσπιστίας, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα συζητούσαν ολόκληρο το Συμβούλιο Υπουργών χωρίς να προσδιορίσουν κανέναν, ιδιαίτερα στη διήμερη συζήτηση.

Τα θέματα, που εισήχθησαν στον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης από τον αρχηγό του Κόμματος Pheu Thai και άλλα μέλη σε κόμματα της αντιπολίτευσης, θα περιλαμβάνουν την εθνική οικονομική κρίση, την πανδημική κρίση, την πολιτική κρίση στην οποία η σημερινή κυβέρνηση κυβέρνησε με πολιτική βασισμένη στο χρήμα και αποτυχία της αναποτελεσματικής διοίκησης της κυβέρνησης που, σύμφωνα με δήλωσή τους, είχε οδηγήσει σε πολλά κοινωνικά, περιβαλλοντικά και διεθνή εμπορικά προβλήματα.

Ο Πρωθυπουργός Prayut Chan-O'Cha, ως αρχηγός του υπουργικού συμβουλίου, θα εκφωνήσει εναρκτήρια ομιλία πριν το υπουργικό συμβούλιο και η γερουσία συζητήσουν τις λεπτομέρειες. Δήλωσε επίσης ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να είναι στη γενική συζήτηση για ολόκληρο το διήμερο, αλλά θα παρευρίσκεται στη βουλή πρωί και βράδυ κάθε μέρα.

Η γενική συζήτηση θα ολοκληρωθεί αύριο, 18 Φεβρουαρίου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.