26χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Chonburi

newsrescuethailandclub

Τσονμπούρι –

Ένας 26χρονος αναβάτης «Big Bike» κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο μετά από πρόσκρουση σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Mueang Chonburi χθες το βράδυ (13 Φεβρουαρίουth).

Η αστυνομία Mueang Chonburi ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 11:00 στον δρόμο New Bridge στην υποπεριφέρεια Bang Plasoi.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του οδηγού, του κ. Nayramit, 26 ετών. Σε κοντινή απόσταση, η αστυνομία βρήκε μια κατεστραμμένη μοτοσικλέτα CBR 500 cc «Big Bike» και μια κατεστραμμένη κολώνα ηλεκτρικού ρεύματος. Ένα κράνος βρέθηκε πεσμένο στο έδαφος σε κοντινή απόσταση και δεν ήταν αμέσως σαφές αν βγήκε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος ή αν δεν φοριόταν.

ΦΩΤΟ: newsrescuethailandclub

Ο κ. Pranchai, 30 ετών, ένας πεζός, είχε τραυματιστεί στο πόδι κατά τη διάρκεια του περιστατικού, πιστεύοντας ότι τον «κούρεψε» ο Nayramit. Είπε στους αστυνομικούς: «Ενώ χρησιμοποιούσα διάβαση πεζών, ένα άγνωστο όχημα με έσπασε και με γκρέμισε».

Ένας μάρτυρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Surachet, ένας τοπικός πωλητής τροφίμων, είπε στην αστυνομία του Mueang Chonburi: «Υπήρχαν περίπου τέσσερις μοτοσικλέτες που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα πριν ακούσω έναν ήχο σαν έκρηξη».

Ένας φίλος του Nayramit είπε στην αστυνομία του Mueang Chonburi ότι υπήρχαν τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του Nayramit, που επέβαιναν μαζί όταν συνέβη το ατύχημα. Σύμφωνα με τον φίλο, ένα λευκό σεντάν άλλαξε αμέσως λωρίδα. Ο κ. Nayramit προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση αλλά αντ' αυτού προσέκρουσε σε στύλο ρεύματος.

newsrescuethailandclub

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος και να διαπιστώσει εάν οι αναβάτες αγωνίζονταν παράνομα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.