Ξένος αναβάτης «Big Bike» στην Πατάγια τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με φορτηγό, οδηγός φορτηγού έφυγε πεζός

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός αναβάτης «Big Bike» τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με ένα φορτηγό του οποίου ο οδηγός έφυγε από τη σκηνή πεζός στην περιοχή Pattaya χθες το βράδυ (13 Φεβρουαρίουth).

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 11:00 στη διασταύρωση Boon Kanchanaram στην οδό Sukhumvit στο Nongprue.

Η αστυνομία, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν το CBR 500 cc «Big Bike» να βρίσκεται κοντά σε ένα μονοπάτι. Σε κοντινή απόσταση, το προσωπικό έκτακτης ανάγκης βρήκε έναν άνδρα αλλοδαπό αναβάτη, η ταυτότητα του οποίου δεν γνωστοποιήθηκε αμέσως στον Τύπο. Είχε τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Στο σημείο βρέθηκε κατεστραμμένο μαύρο πικ-απ αλλά δεν υπήρχε οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με μάρτυρες είχε βγει από το όχημά του, είδε τον τραυματισμένο αλλοδαπό και αμέσως διέφυγε πεζός σε κοντινό στενό, εξαφανιζόμενος.

Ένας μάρτυρας, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ως ο κ. Sarawut, 39, είπε στους δημοσιογράφους: «Ο οδηγός του φορτηγού έκανε αναστροφή πριν τρακάρει στον αναβάτη «Big Bike» που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα ο δρόμος. Ο οδηγός του φορτηγού τράπηκε σε φυγή από το σημείο πεζός μόλις είδε τον βαριά τραυματισμένο αλλοδαπό».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του φορτηγού για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.