Αγρότης Chonburi πυροβόλησε πολλές φορές στο αλάτι του, η αστυνομία υποπτεύεται ότι εμπλέκονται ναρκωτικά

Τσονμπούρι –

Ένας αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμούς και τρία χάπια μεθαμφεταμίνης βρέθηκαν στη μικρή του καλύβα που βρίσκεται σε αλάτι στην περιοχή Panat Nikhom.

Η αστυνομία Panat Nikhom ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το απόγευμα της Κυριακής (6 Φεβρουαρίουth) σε αλάτι στο Baan Nerngo στην υποπεριοχή Naruek.

Η αστυνομία, ο Τύπος και οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στην καλύβα στο αλάτι για να βρουν τον κ. Wissanu Banditjeen, 41 ετών, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά τραύματα από πολλαπλά τραύματα από σφαίρες και αιμορραγούσε βαριά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Τρία χάπια μεθαμφεταμίνης και πέντε φυσίγγια από σφαίρες βρέθηκαν στην καλύβα, η οποία ανήκει και κατέχεται από τον Wissanu.

Ο 50χρονος Boonchuay Khaewpom, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως στενός φίλος του τραυματία και μένει κοντά, είπε στην αστυνομία: «Περπατούσα κατά μήκος της αλυκής και είδα τη μοτοσικλέτα του φίλου μου (Wissanu) να είναι παρκαρισμένη κοντά, οπότε αποφάσισα να τον επισκεφτώ για να κάνουμε παρέα. Τον βρήκα να αιμορραγεί έντονα και κάλεσα αμέσως την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης».

Ο κ. Rae Banditjeen, 72 ετών, ο πατέρας του τραυματία που έφτασε αφού κλήθηκε από τους πρώτους ανταποκριτές, είπε στην αστυνομία: «Ο γιος μου είναι αγρότης και μένει μόνος στην καλύβα. Δεν έχω ιδέα αν έχει εχθρούς, αλλά πάντα κρατούσε για τον εαυτό του εκτός από λίγους φίλους όπως ο Μποντσουάι και δεν αντιμετώπισε ποτέ κανένα σοβαρό πρόβλημα εξ όσων γνωρίζω».

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι οι τραυματίες ενδέχεται να εμπλέκονταν σε παράνομη διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο, συνεχίζουν την έρευνά τους και σχεδιάζουν να πάρουν συνέντευξη από τον Wissanu όταν αναρρώσει από τα τραύματά του. Η τοποθεσία όπου σημειώθηκε το περιστατικό ήταν αγροτική και δεν διαθέτει εξοπλισμό CCTV στην περιοχή.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.