Η Ταϊλανδική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων σχεδιάζει ακόμα να επιτρέψει την ψυχαγωγική κάνναβη σε «ορισμένες» περιοχές

Ταϊλάνδη:-

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ανέφερε ότι το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας θέλει να χρησιμοποιήσει τα οφέλη της κάνναβης μετά την αφαίρεσή της από τον κατάλογο των απαγορευμένων φαρμάκων της Ταϊλάνδης.

Η διοίκηση είπε ότι η χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς θα επιτρέπεται σε καθορισμένες περιοχές, αν και το υπουργείο εξακολουθεί να επεξεργάζεται ποιες θα πρέπει να είναι επιλέξιμες.
Ο Δρ. Paisarn Dankum, γενικός γραμματέας του FDA, είπε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η Ταϊλάνδη θα δει καφετέριες κάνναβης σύντομα, αλλά υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα στο εξωτερικό που περιλαμβάνουν νόμιμη ψυχαγωγική χρήση που το υπουργείο πιστεύει ότι θα ταιριάζουν στο κοινωνικό πλαίσιο της χώρας.
Σχετικά με τη χρήση στο σπίτι, ο Δρ. Paisarn είπε ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στη νομοθεσία και θα παραμείνει παράνομη εκτός εάν συνταγογραφηθεί ως θεραπεία για μια νόμιμη ιατρική καταγγελία.
Το Συμβούλιο Ελέγχου Ναρκωτικών εξετάζει το τελευταίο προσχέδιο λίστας ναρκωτικών ουσιών του υπουργείου και εάν πρέπει να συμπεριληφθεί κάνναβη με συγκεντρώσεις THC άνω του 0.2% του συνολικού βάρους.
Εν τω μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Δημόσιας Υγείας Ανουτίν Τσαρνβιρακούλ είπε ότι η ψυχαγωγική χρήση δεν αποτελεί μέρος της εποπτείας του υπουργείου του, σημειώνοντας ότι το υπουργείο θα επικεντρωθεί στις υγειονομικές και οικονομικές πτυχές του εργοστασίου.
Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης που δημοσιεύτηκε με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα ενημέρωσης του TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/