Πρώην υπάλληλος της Ταϊλάνδης συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκαν κάμερες στα μπάνια της Αυστραλιανής Πρεσβείας στην Μπανγκόκ

ΦΩΤΟ: MGR Online

Μπανγκόκ -

Ένας πρώην υπάλληλος της Ταϊλάνδης συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκαν κρυφές κάμερες σε μπάνια της Αυστραλιανής Πρεσβείας στην Μπανγκόκ.

Ο Υποστράτηγος Khemmarin Hassiri, Διοικητής του Τμήματος Εξωτερικών Υποθέσεων της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης δήλωσε: «Είναι αλήθεια αυτό που ανέφεραν τα ξένα μέσα ενημέρωσης για έναν πρώην άνδρα Ταϊλανδό υπάλληλο από την Αυστραλιανή Πρεσβεία στην Μπανγκόκ και συνελήφθη τον περασμένο μήνα (Ιανουάριο). ”

Ωστόσο, το TPN σημειώνει ότι ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

«Ο άνδρας έκρυψε κάμερες σε γυναικείες τουαλέτες στην Αυστραλιανή Πρεσβεία στην Μπανγκόκ. Η πρεσβεία υπέβαλε αναφορά στην Αστυνομία του Lumphini». πρόσθεσε ο Khemmarin.

Εν τω μεταξύ, ο αρχηγός της αστυνομίας Lumphini, συνταγματάρχης Nimit Nooponthong, αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια στα μέσα ενημέρωσης. Διευκρίνισε ότι εφόσον η υπόθεση αφορά ξένη πρεσβεία εμπλέκονται πολλαπλές υπηρεσίες και η έρευνα σε βάθος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ωστόσο, ο ξένος αυστραλιανός Τύπος αποκάλυψε, όπως λένε, λεπτομέρειες από την υπόθεση, αν και αυτές οι λεπτομέρειες δεν επιβεβαιώθηκαν ούτε διαψεύστηκαν από αξιωματούχους της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Μπορείτε να διαβάσετε μια αναφορά για το περιστατικό από την Sydney Morning Herald εδώ, παρόλο που το TPN σημειώνει ότι οι δηλώσεις και οι απόψεις τους είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και δεν σχετίζονται με τα μέσα TPN.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.