Χρυσοπλάστης έκλεψε χρυσά αντικείμενα αξίας άνω των 200,000 μπατ από χρυσοπωλείο στο εμπορικό κέντρο Chonburi

Τσονμπούρι –

Ένας χρυσαυγίτης έκλεψε χρυσά αντικείμενα αξίας άνω των 200,000 μπατ από χρυσοπωλείο σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Panat Nikhom χθες (2 Φεβρουαρίου).

Η αστυνομία Panat Nikhom ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σε ένα κατάστημα χρυσού σε ένα εμπορικό κέντρο στην υποσυνοικία Goot-Ngao. Αυτό ήρθε λίγες μέρες μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό στη Σρι Ράτσα για το οποίο αναφέραμε εδώ στα μέσα TPN παρακάτω.

Οι αρχές επιβολής του νόμου έφτασαν στο κατάστημα χρυσού για να βρουν την υπαλλήλους σε υπηρεσία, την κυρία Sunitta Imsuwanruethai, η οποία είπε στην αστυνομία του Panat Nikhom: «Ένας αδύνατος άνδρας ύποπτος φορώντας ένα μπλε πουκάμισο, ηλικίας περίπου 30-40 ετών, πόζαρε ως πελάτης αρχικά και ζήτησε να δει χρυσά αντικείμενα."

Ο ύποπτος, στα μπλε, καταγράφηκε στο CCTV.

«Αφού του παρουσιάσαμε πολλά χρυσά αντικείμενα ως παράδειγμα, τα άρπαξε που άξιζαν συνολικά περίπου 200,000 μπατ», εξήγησε η Sunitta στους δημοσιογράφους.

Ένας μάρτυρας, ο κ. Puwanart Nathungmon, 49, που κυνήγησε τον ύποπτο, είπε στην αστυνομία του Panat Nikhom: «Προσπάθησα να κυνηγήσω τον ύποπτο για να τον σταματήσω αλλά απέτυχα. Ο ύποπτος έφυγε με ταχύτητα με μια μηχανή που ήταν σταθμευμένη μπροστά από το εμπορικό κέντρο».

Η αστυνομία αναζητά τον ύποπτο.

Εν τω μεταξύ μια παρόμοια ιστορία αρκετές μέρες πριν στο Si Racha:

Ένας ληστής χρυσαυγιτών ξέφυγε με χρυσό από ένα ενεχυροδανειστήριο στη Σι Ράτσα στις 31 Ιανουαρίου.

Ληστής χρυσού ξέφυγε με 600,000 μπατ από ενεχυροδανειστήριο στη Σι Ράτσα

Συνελήφθη ληστής χρυσαυγιτών στη Σι Ράχα οπλισμένος με μαχαίρι και σφυρί.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη ληστής χρυσαυγιτών μετά από κλοπή από ενεχυροδανειστήριο στη Σρι Ράτσα

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.