Δεν βρέθηκαν ίχνη πετρελαίου στο Mae Ram Phueng και στις κοντινές παραλίες Rayong, επιβεβαιώνει σήμερα το Ταϊλανδικό Ναυτικό

Rayong -

Ίχνη πετρελαίου από τη διαρροή της δημόσιας εταιρείας Star Petroleum Refining Public Company δεν βρέθηκαν πλέον στην παραλία Mae Ram Phueng και στην κοντινή θάλασσα του Rayong, σύμφωνα με την έκθεση του Ταϊλανδικού Ναυτικού σήμερα, 3 Φεβρουαρίου 2022.

Οι αρχές της Rayong, με επικεφαλής την 1η Ναυτική Περιοχή, τουριστικούς φορείς, ντόπιους και περιβαλλοντικούς πολιτικούς σοσιαλιστές είχαν αξιολογήσει την κατάσταση της διαρροής αργού πετρελαίου στην παραλία Mae Ram Phueng κατά την περίοδο της άμπωτης για να εξασφαλίσουν ότι δεν βρέθηκε ίχνος πετρελαίου στην περιοχή, μετά τη χθεσινή δήλωση του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης για επιθεώρηση της περιοχής.

Το Πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε επίσης το κλείσιμο του Κέντρου Πρόληψης και Εξάλειψης της Ρύπανσης των Νερών (Πετρέλαιο) και άλλων τμημάτων έκτακτης ανάγκης που ιδρύθηκαν για την επίλυση της κατάστασης διαρροής. Ωστόσο, ορισμένα στρατεύματα εξακολουθούσαν να αναπτύσσονται για 24 ώρες για να παρακολουθούν την πιθανότητα να αφεθεί ο λεκές πετρελαίου και να κυλήσει στην ακτή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.