Νεαρός αναβάτης μοτοσικλέτας πεθαίνει μετά από χτύπημα σε τροχόσπιτο με μεγάλη ταχύτητα στο Ban Bueng

Τσονμπούρι –

Ένας νεαρός αναβάτης κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο, αφού τράκαρε τη μοτοσικλέτα του ακολουθώντας τον χτυπώντας σε τροχόσπιτο σε δρόμο στην περιοχή Ban Bueng την Κυριακή (30 Ιανουαρίουth).

Η αστυνομία του Ban Bueng ειδοποιήθηκε για το ατύχημα σε δρόμο στην υποπεριφέρεια Ban Bueng τη νύχτα της Κυριακής. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του κ. Teerapat Chiangda, 21 ετών, να βρίσκεται κοντά στο κατεστραμμένο μηχανάκι του.

Ο φίλος του, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Pinit, 25, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN: «Ήμασταν παρέα στο σπίτι ενός φίλου και ο κ. Teerapat ήπιε μόνο ένα ποτήρι αλκοόλ πριν μας πει ότι θα επέστρεφε σπίτι. Δεν ήταν μεθυσμένος».

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Ban Bueng πιστεύει ότι ο κ. Teerapat μπορεί να οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του με μεγάλη ταχύτητα πριν χάσει τον έλεγχο σε ένα χτύπημα ταχύτητας. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του εξακολουθούν να προσδιορίζονται από τους αστυνομικούς.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε Covid-19/ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.