Άγνωστο ανδρικό πτώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα της Πατάγια

Πατάγια-

Ένα άγνωστο ανδρικό πτώμα ανακαλύφθηκε να επιπλέει στη θάλασσα Πατάγια χθες (28 Ιανουαρίουth).

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα πτώμα στη θάλασσα μεταξύ Koh Sark και Koh Larn από έναν ντόπιο ψαρά χθες το απόγευμα, 28 Ιανουαρίου. Η αστυνομία και οι δύτες διάσωσης έφτασαν για να βρουν το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό έξω από την παραλία Jomtien.

Ο άνδρας φορούσε μαύρο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι. Δεν βρέθηκαν έγγραφα ταυτότητας με το πτώμα. Στο λαιμό του βρέθηκε ένα βουδιστικό φυλαχτό.

Η αστυνομία και οι ιατροδικαστές πίστευαν ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν ανακτηθεί το σώμα του. Η αστυνομία εργάζεται για τον εντοπισμό της σορού και την αιτία θανάτου και εξετάζει τις αναφορές του αγνοούμενου. Η εθνικότητα και η ηλικία του άνδρα επίσης δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστές ή ταυτοποιημένες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε Covid-19/ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.