Τα νέα κρούσματα Covid19 στο Chonburi μειώνονται σε 314, 2 νέοι θάνατοι

Ανταύγειες:

  • 314 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο Τσονμπούρι σήμερα

  • 522 άνθρωποι ανάρρωσαν και απεγκλωβίστηκαν από ιατρική περίθαλψη

  • Δύο νέοι θάνατοι

TΤο Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε 314 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα με δύο νέους θανάτους, 25 Ιανουαρίου 2022.

Αυτό σημαίνει συνολικά 14,948 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 4,580 άτομα να παραμένουν υπό ιατρική φροντίδα/επίβλεψη και με συνολικά 17 καταγεγραμμένους θανάτους στο Chonburi από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στην αρχή. του τρέχοντος έτους, Ιανουαρίου 2022.

Επιπλέον, 522 άτομα απεγκλωβίστηκαν και ανασύρθηκαν χθες στο Chonburi. 10,351 άνθρωποι συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει στο Chonburi από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα Covid-19 στις αρχές του τρέχοντος έτους, τον Ιανουάριο του 2022.
Δύο άτομα αναφέρονται ως σε σοβαρή κατάσταση στο Chonburi αυτή τη στιγμή, είτε σε αναπνευστήρα είτε με πνευμονία. Και οι δύο είχαν διπλοεμβολιαστεί. Σύμφωνα με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi, η συντριπτική πλειονότητα των πρόσφατων περιπτώσεων είναι ήπιες ή ασυμπτωματικές.
Δύο νέοι θάνατοι ήταν η μέση ηλικία των 68 ετών με προσωπικά προβλήματα υγείας και προϋπάρχουσες καταστάσεις. Και οι δύο ήταν διπλοί εμβολιασμένοι.
Συνολικά, 1,939,909 άνθρωποι στην Πατάγια και το Τσονμπούρι έχουν λάβει την πρώτη τους δόση εμβολίου για τον Covid-19, που αντιστοιχεί στο 83.29 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού του Τσονμπούρι. Από αυτές, οι 300,951 έχουν λάβει την πρώτη τους δόση και είναι αυτό που η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης αποκαλεί 608 ομάδες (ηλικιωμένους, με χρόνια προβλήματα υγείας και έγκυες) που είναι το 81.35 τοις εκατό αυτών που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες κινδύνου στο Chonburi.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Mueang Chonburi 47, Si Racha 79, Banglamung (Παττάγια) 91, Panat Nikhom 4, Sattahip 44, Ban Bueng 5, Phan Thong 14, ฺBor Thong 1, Nong Yai 1, και 28 άτομα μεταφέρθηκαν από άλλες επαρχίες για ιατρική περίθαλψη.

Αναλυτικά οι υποθέσεις έχουν ως εξής:

  1. Εργάστηκε και έμεινε στο Rayong, μεταφέρθηκε από άλλες επαρχίες για ιατρική περίθαλψη, 19 περιπτώσεις
  2. Cluster, εταιρεία Kimball Electronic στη Si Racha, 4 θήκες
  3. Επικίνδυνα επαγγέλματα συναντούν πολλά άτομα, 15 περιπτώσεις
  4. 5 ιατρικό προσωπικό
  5. Επιστροφή από άλλες επαρχίες 4 περιπτώσεις από Μπανγκόκ, Καντσαναμπούρι, Πουκέτ και Σαμούτ Πράκαν
  6. Στενές επαφές από προηγούμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε οικογένειες – 97 περιπτώσεις, σε χώρους εργασίας – 56 περιπτώσεις, στενές προσωπικές επαφές – 21 περιπτώσεις και συμμετείχαν σε κόμμα – 2 περιπτώσεις
  7. Στενές επαφές επιβεβαιωμένου ασθενούς (υπό διερεύνηση), 13 περιπτώσεις
  8. 78 περιπτώσεις, στενές επαφές επιβεβαιωμένου ασθενούς (υπό διερεύνηση)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.