77χρονος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε μπροστά από το σπίτι του όταν χτυπήθηκε από φορτηγό στο Ban Bueng

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wisarn Sangjaron / Top News

Ban Bueng -

Ένας 77χρονος οδηγός κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο ακριβώς μπροστά από το σπίτι του, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό στην περιοχή Ban Bueng.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στον δρόμο Nong Chark – Hua Goonjae στην υποπεριφέρεια Nong Chark το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο μηχανάκι κάτω από ένα μαύρο φορτηγό.

Το σώμα του κ. Somphon Suyaitham, 77 ετών, βρέθηκε στο δρόμο. Πιστεύεται ότι σκοτώθηκε ακαριαία στο δυστύχημα. Κοντά στο σώμα του βρισκόταν ένα σφραγισμένο κουτί με μπύρα που κουβαλούσε.

Ο γιος του κ. Somphon, του οποίου το όνομα αποκαλύφθηκε κατόπιν αιτήματος, είπε συναισθηματικά στην αστυνομία του Ban Bueng: «Ο πατέρας μου βγήκε να αγοράσει μπύρα για να πουλήσει από έναν χονδρέμπορο για το μικρό μας παντοπωλείο. Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο μπροστά από το σπίτι μας, όπου έχουμε και το παντοπωλείο μας. Έτρεξα έξω πριν ανακαλύψω ότι ο πατέρας μου πέθανε μπροστά από το σπίτι μας αφού η μηχανή του συγκρούστηκε με το φορτηγό.»

Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος ονομάστηκε από την αστυνομία Ban Bueng μόνο ως κα Jiranuch, 27 ετών, είπε στους αξιωματικούς επιβολής του νόμου: «Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας διέσχιζε αμέσως το δρόμο. Δεν μπόρεσα να αποφύγω τη σύγκρουση».

Η αστυνομία του Ban Bueng συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.