Νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε με τη μηχανή της σε σταθμευμένο φορτηγό στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wisarn Sangjaron / Top News

Τσονμπούρι –

Μια γυναίκα οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε με τη μηχανή της σε σταθμευμένο φορτηγό στο Mueang Chonburi χθες το απόγευμα, 23 Ιανουαρίου 2022.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στην οδό παράκαμψης στην υποπεριφέρεια Nong Maidang. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν την κα Roongruedee Krairatchimplee, 33 ετών, ξαπλωμένη στο δρόμο με έντονους πόνους. Έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Σε κοντινή απόσταση, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν το κατεστραμμένο μηχανάκι και το φορτηγό.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Wichanchai Sukpana, 41, είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους: «Επρόκειτο να επισκευάσω το φορτηγό σε ένα γκαράζ κοντά, αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στο γκαράζ. Ο ιδιοκτήτης του γκαράζ μου ζήτησε να παρκάρω το φορτηγό μου στην άκρη του δρόμου κοντά στο γκαράζ πριν επιστρέψω στο σπίτι για να περιμένω να ολοκληρωθούν οι επισκευές. Αργότερα, με πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του γκαράζ για να με ενημερώσει ότι ο μοτοσικλετιστής έπεσε πάνω στο φορτηγό μου».

Η αστυνομία του Mueang Chonburi συνεχίζει την έρευνά της και καθορίζει εάν η τοποθεσία όπου ήταν σταθμευμένο το φορτηγό ήταν νόμιμος χώρος στάθμευσης ή όχι. Μέχρι την ώρα του Τύπου, δεν είχαν υποβληθεί νομικές κατηγορίες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.