Ο Animal Army εκδίδει συναγερμό λύσσας στην Πατάγια μετά από ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα σε αδέσποτο σκύλο

Το παρακάτω είναι μια ειδοποίηση από το Animal Army Facebook εδώ. Οι δηλώσεις τους είναι δικές τους. https://www.facebook.com/AnimalArmyTH/

☣️ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΥΣΗΣ
⚠️ Επιβεβαιωμένη περίπτωση #1 : Suan Lalana Village, Pattaya City

Τραγικά ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα λύσσας ανακαλύφθηκε στο χωριό Suan Lalana, στην πόλη Pattaya στις 19/01/2022. Το άτομο που ειδοποίησε τις αρχές της πόλης ήταν κάτοικος της περιοχής, αφού ανησύχησε από μια ομάδα ατόμων που προσπαθούσαν να χτυπήσουν ένα σκυλί με ξύλα και πέτρες. Ο σκύλος είχε δαγκώσει δυστυχώς 5-6 άτομα και επιβεβαιώθηκε θετικός σε λύσσα.

Ειδοποίηση 14 ημερών ειδοποίησης 19/01/2022 έως 02/02/2022. Παρακαλείσθε να αναφέρετε οποιοδήποτε ζώο εμφανίζει τα ακόλουθα συμπτώματα:

▪️ ακανόνιστη συμπεριφορά
▪️ Υπερβολικό σάλιο
▪️ δεν τρώει
▪️ ασυνήθιστο δάγκωμα αέρα
▪️ αποπροσανατολισμένη τρεκλίζοντας

⚠️ Μην πλησιάζετε. Εάν ανησυχείτε για κάποιο ζώο, παρακαλούμε να το κινηματογραφήσετε από ασφαλή απόσταση, να καρφιτσώσετε την τοποθεσία και καλέστε αμέσως στο 085 093 5954 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας.

Είμαστε μία από τις μοναδικές εγκαταστάσεις στην Πατάγια που προσφέρουμε επαγγελματική καραντίνα, αλλά χρειαζόμαστε επειγόντως τη βοήθειά σας για να αυξήσουμε τους χώρους απομόνωσής μας. Παρακαλούμε δωρίστε αν μπορείτε, βοηθήστε μας να σταματήσουμε την εξάπλωση!

 PayPal.me/AnimalArmyTH
Αναφ: #ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

 Ίδρυμα Στρατού Ζώων
Τράπεζα Kasikorn
ACC: 081-8-61790-9

 Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές της καραντίνας Horst & Ye-Soon, Ann Tann και Winnie WY Koo. Χρειάζεται στρατός!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/