Το Chonburi, με επικεφαλής τον Banglamung με 139, ανακοινώνει 482 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και δύο νέους θανάτους

Ανταύγειες:

  • 482 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο Τσονμπούρι σήμερα

  • 581 άνθρωποι ανάρρωσαν και απεγκλωβίστηκαν από ιατρική περίθαλψη

  • 2 νέοι θάνατοι

TΤο Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε 482 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα με δύο νέους θανάτους, 21 Ιανουαρίου 2022.

Αυτό σημαίνει συνολικά 13,529 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 6,206 άτομα να παραμένουν υπό ιατρική φροντίδα/επίβλεψη και με συνολικά 13 καταγεγραμμένους θανάτους στο Chonburi από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στην αρχή. του τρέχοντος έτους, Ιανουαρίου 2022.

Επιπλέον, 581 άτομα απεγκλωβίστηκαν και ανασύρθηκαν χθες στο Chonburi. 7,310 άνθρωποι συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει στο Chonburi από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα Covid-19 στις αρχές του τρέχοντος έτους, τον Ιανουάριο του 2022.
Τρεις άνθρωποι καταγράφηκαν ως σε σοβαρή κατάσταση στο Chonburi αυτήν τη στιγμή, είτε σε αναπνευστήρα είτε με πνευμονία. Δύο από αυτούς δεν εμβολιάστηκαν. Σύμφωνα με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi, η συντριπτική πλειονότητα των πρόσφατων περιπτώσεων είναι ήπιες ή ασυμπτωματικές.
Οι δύο νέοι θάνατοι ήταν και οι δύο ασθενείς 86 ετών με προσωπικά προβλήματα υγείας και προϋπάρχουσες παθήσεις. Ένας από αυτούς δεν ήταν εμβολιασμένος.
Συνολικά, 1,936,311 άνθρωποι στην Πατάγια και το Τσονμπούρι έχουν λάβει την πρώτη τους δόση εμβολίου για τον Covid-19, που αντιστοιχεί στο 83.14 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού του Τσονμπούρι. Από αυτές, οι 300,642 έχουν λάβει την πρώτη τους δόση και είναι αυτό που η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης αποκαλεί 608 ομάδες (ηλικιωμένους, με χρόνια προβλήματα υγείας και έγκυες) που είναι το 81.27 τοις εκατό αυτών που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες κινδύνου στο Chonburi.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Mueang Chonburi 91, Si Racha 90, Banglamung (Παττάγια) 139, Panat Nikhom 4, Sattahip 79 (στην περιοχή του Ναυτικού 14), Ban Bueng 17, Phan Thong 15, ฺBor Thong 1, Nong Yai 1 και 45 άτομα μεταφέρθηκαν από άλλες επαρχίες για ιατρική περίθαλψη.

Αναλυτικά οι υποθέσεις έχουν ως εξής:

  1. Εργάστηκε και έμεινε στο Rayong, μεταφέρθηκε από άλλες επαρχίες για ιατρική περίθαλψη, 40 περιπτώσεις
  2. Επικίνδυνα επαγγέλματα συναντούν πολλά άτομα, 13 περιπτώσεις
  3. 9 ιατρικό προσωπικό
  4. Επιστροφή από άλλες επαρχίες 2 κρούσματα, από Μπανγκόκ και Pathum Thani
  5. Στενές επαφές από προηγούμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε οικογένειες – 147 περιπτώσεις, σε χώρους εργασίας – 100 περιπτώσεις, στενές προσωπικές επαφές – 16 περιπτώσεις και συμμετείχαν σε κόμμα – 10 περιπτώσεις
  6. Στενές επαφές επιβεβαιωμένου ασθενούς (υπό διερεύνηση), 21 περιπτώσεις
  7. 124 περιπτώσεις περιπτώσεις στενών επαφών επιβεβαιωμένου ασθενούς (υπό διερεύνηση)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.