Γκολφ: 3 εκατομμύρια μπατ σε προσφορά στο Season Opening of Thailand Mixed

Ταϊλάνδη-

Το πρώτο Mixed event της Ταϊλάνδης του 2022 θα ξεκινήσει από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου στο Springfield Royal Country Club στο Cha-am, στο Petchaburi με συνολικό χρηματικό έπαθλο 3 εκατομμυρίων Bt.

Το τουρνουά, ένα από τα πέντε Mixed σειρές της Ταϊλάνδης αυτή τη σεζόν, περιλαμβάνει ένα γήπεδο 132 παικτών που θα διαγωνιστούν σε μια τετραήμερη μορφή stroke-play με μόνο τους κορυφαίους 60 και ισοπαλίες, μετά από 36 τρύπες, προχωρώντας στους γύρους του Σαββατοκύριακου.

Οι επιλέξιμοι παίκτες είναι πρώην πρωταθλητές της σειράς Thailand Mixed το 2021, κορυφαίοι 70 στην κατάταξη Mixed Tour της Ταϊλάνδης, πρώην ερασιτέχνες πρωταθλητές της σειράς Thailand το 2021 και προσκεκλημένοι από διεθνείς περιοδείες (PGA, European Tour, Japan Golf Tour, Asian Tour, PGA της Αυστραλίας, Sunshie Tour, LPGA Tour, Ladies European Tour, Japan LPGA Tour, KLPGA Tour, ALPGA Tour, China LPGA Tour, Thailand Golf Association) και από χορηγούς TrustGolf Tour.

Ο ιδρυτής της TrustGolf, Dr. Prin Singhanart, λέει: «Πέρυσι, παρουσιάσαμε το Thailand Mixed, μια νέα διάσταση για το τοπικό γκολφ που είδε τους άνδρες και τις γυναίκες να παίζουν μεταξύ τους. Είχαμε περάσει πολύ καλά οργανώνοντας τις Μικτές εκδηλώσεις της Ταϊλάνδης κάτω από την πανδημία COVID-19. Αλλά τελικά, οργανώσαμε με επιτυχία και τα πέντε Μικτά γεγονότα της Ταϊλάνδης και τα φέραμε όλα σε ένα τέλειο τέλος».

«Φέτος, θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε το Thailand Mixed, το οποίο θα χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για τους παίκτες της Ταϊλάνδης για να ακονίσουν τις ικανότητές τους πριν μπουν στη διεθνή σκηνή. Επιπλέον, έχουμε το σχέδιό μας να αναπτύξουμε το TrustGolf Tour σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα μέσα στους επόμενους 12 μήνες», είπε ο Δρ.

Για να υπογραμμίσει τη δέσμευσή του να υποστηρίξει τους παίκτες στην παγκόσμια σκηνή, η TrustGolf θα χορηγήσει σε δύο κορυφαίες γυναίκες παίκτριες στο Order of Merits από την Ταϊλάνδη Mixed 1-3 slots στο TrustGolf Women's Scottish Open που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 28 και 31 Ιουλίου στη Σκωτία φέτος. .

Το Thailand Mixed διοργανώνεται από το TrustGolf, ένα εκπαιδευτικό κέντρο εσωτερικού χώρου με προηγμένη τεχνολογία. Υποστηρίζεται από την Αρχή Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, το Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, την Bangkok Bank, την B.Grimm Company, την Bond Holdings, την AISPLAY, την Bridgestone, την Trust Pharmacy, την Trust Live Streaming, το Center for Covid- 19 Situation Administration, Aquella Golf and Country Club και S.Khonkaen, Springfield Royal Country Club.

………………………………………………………………….

Σχετικά με το TrustGolf

 Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει υποστηρίξει διεθνή τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μιας ευρωπαϊκής περιοδείας για γυναίκες που συν-εγκρίθηκε με την εκδήλωση LPGA Tour μεταξύ 2021-2025. Ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων παικτών γκολφ παγκοσμίως συμμετείχαν στην εκδήλωση που βοήθησε στην προώθηση μιας καλής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, δόθηκε η ευκαιρία σε Ταϊλανδέζικες παίκτριες, υπό την υποστήριξη της TrustGolf, να αγωνιστούν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το TrustGolf υποστηρίζει επίσης παίκτες της Ταϊλάνδης στην παγκόσμια σκηνή. Η εταιρεία υπέγραψε με τον Ταϊλανδό Νο 1 Jazz Janewattananond, τον σημερινό Νο 1 παίκτη στον Ασιατικό γύρο. Άλλοι παίκτες που χρηματοδοτούνται από την TrustGolf περιλαμβάνουν τους Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul και Prima Thammaraks.

Το 2021, συνολικά πέντε Thailand Mixed που θα φιλοξενηθούν από τη σειρά TrustGolf, μια περιοδεία TrustGolf, θα πραγματοποιηθούν το 2021 με χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμυρίων Bt.

Όσον αφορά το ερασιτεχνικό και το junior επίπεδο, η TrustGolf διοργάνωσε το TrustGolf Thailand Masters 2019, το Πρωτάθλημα Pro-Am Powered by TrustGolf και το Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Η εταιρεία διοργάνωσε επίσης έργα και τουρνουά για νέους παίκτες γκολφ, όπως το TrustGolf Scholarship, Golf to School και το TrustGolf Amateur Qualifier 2021 που επέλεξε παίκτες για να διαγωνιστούν στο Women Amateur Asia Pacific-WAAP), IMG Academy Juniors World Florida Challenge.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/