WGP#1 WORLD CUP JET SKI 2021-2022 μπαίνει στην τελευταία μέρα στο Jomtien

Jomtien-

Το WGP#1 JET SKI WORLD CUP 2021-2022 διεξάγεται στην Πατάγια και ολοκληρώνεται σήμερα (16 Ιανουαρίουth) με τους τελευταίους μεγάλους αγώνες και τις τελετές απονομής.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε επίσημα σήμερα (15 Ιανουαρίουth) στην παραλία Jomtien και ηγήθηκε ο αντιδήμαρχος της πόλης Pattaya Wuttisak Ruemkitkan. Η διοργάνωση διεξάγεται από τις 12 Ιανουαρίου, ωστόσο, οι σημαντικότεροι αγώνες και τα highlights είχαν προγραμματιστεί κυρίως αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Wuttisak είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN, «Πολλοί παγκόσμιοι αθλητές συμμετέχουν στο τουρνουά, WGP#1 Παγκόσμιο Κύπελλο Τζετ Σκι 2021-2022. Υπάρχουν πέντε τύποι αγώνων τζετ σκι. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους αθλητικούς αγώνες στον κόσμο και διεξάγεται στην όμορφη παραλία Jomtien εδώ, στην περιοχή Pattaya, η οποία έχει πολλά αξιοθέατα και τουριστικά σημεία φιλικά προς την οικογένεια.»

«Αυτός ο διαγωνισμός βασίζεται στο βασικό μας μοντέλο για την ανάπτυξη τουρνουά αθλητικών επωνυμιών Ταϊλάνδης. «Αυτή η περιοχή χρησιμοποιείται συνεχώς για αγώνες παγκοσμίου κυπέλλου jet-ski για περισσότερα από 15 χρόνια και, ακόμη και με τον Covid19, αυξάνεται κάθε χρόνο», πρόσθεσε ο Wuttisak.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται υπό αυστηρές απαιτήσεις Covid-19, οι οποίες περιλαμβάνουν όλους τους πωλητές, τους δρομείς, το προσωπικό και τους οπαδούς που εισέρχονται στους χώρους του σταδίου για να κάνουν καθημερινά ένα γρήγορο τεστ Covid-19. Οι πρόσθετες προφυλάξεις περιλαμβάνουν την κοινωνική απόσταση, τους ελέγχους θερμοκρασίας, την υποχρεωτική χρήση μάσκας, τις συνεχείς υπενθυμίσεις με ηχεία για τον Covid-19, τα σημεία ελέγχου απολυμαντικών χεριών και άλλα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.