Ο δήμαρχος της Πατάγια λέει ότι η πόλη θα συνεχίσει να διοργανώνει εκδήλωση για το Κινεζικό Νέο Έτος υπό αυστηρούς κανόνες Covid-19

ΑΡΧΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πατάγια -

Η Pattaya, σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα συνεχίσει να διοργανώνει ένα φεστιβάλ κινεζικής Πρωτοχρονιάς υπό αυστηρές μετρήσεις Covid-19 για να τονώσει τον τουρισμό παρά τα υψηλά κρούσματα Covid-19 σε τοπικό επίπεδο.

Η δήμαρχος της πόλης Pattaya Sontaya Kunplome είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα: «Το ετήσιο φεστιβάλ κινεζικής Πρωτοχρονιάς ΘΑ πραγματοποιηθεί φέτος από τις 30 Ιανουαρίουth Μέχρι τον Φεβρουάριο 1st. "

«Το φεστιβάλ διατηρεί την πολύτιμη παράδοση των Ταϊλανδο-Κινέζων που ζουν στην Πατάγια και την περιοχή Banglamung, καθώς και για να τονώσει τον τουρισμό, ειδικά τον εσωτερικό, καθώς λόγω της αναστολής του Test and Go και του Pattaya Sandbox δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί τουρίστες στην περιοχή όπως πριν την Πρωτοχρονιά». δήλωσε ο Δήμαρχος.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η Κίνα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό μια πολιτική «μηδενικού κορωνοϊού» με αυστηρούς κανόνες καραντίνας και ταξιδιού και δεν θα είναι πιθανό να δούμε κανέναν τακτικό Κινέζο τουρίστες σύντομα που κάποτε ήταν το ψωμί και το βούτυρο της Pattaya για φεστιβάλ όπως η κινεζική Πρωτοχρονιά.

«Ωστόσο, ανησυχούμε για την εξάπλωση του Covid-19 ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κατάστασης του Omicron στην Πατάγια και το Μπανγκλαμούνγκ. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το φεστιβάλ δεν θα προκαλέσει κανέναν κίνδυνο για την εξάπλωση του Covid-19. Οι ακριβείς μετρήσεις συζητούνται ακόμη». κατέληξε ο Δήμαρχος.

Το φεστιβάλ φέτος, με βάση τον πρώιμο σχεδιασμό, πιθανότατα θα επικεντρωθεί κυρίως σε θρησκευτικές, διακοσμητικές και τελετουργικές εκδηλώσεις έναντι «διασκεδαστικών εκδηλώσεων» που προσελκύουν πλήθη, είπαν στελέχη του δημαρχείου στα μέσα ενημέρωσης του TPN. Το TPN media θα παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα για το φεστιβάλ καθώς πλησιάζει η εκδήλωση. Κάποιες εκδηλώσεις, όπως το τρέχον Παγκόσμιο Κύπελλο Τζετ Σκι, συνέχισαν παρά την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 αλλά άλλοι, όπως το φεστιβάλ Naklua Eat and Walk, αναβλήθηκαν.

ΑΡΧΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.