Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια για τον ιπποπόταμο «Moo Wan»

Σι Ράχα –

Η Pattaya News εύχεται χρόνια πολλά στον νεαρό ιπποπόταμο «Moo Wan» που έγινε ενός έτους χθες (13 Ιανουαρίουth).

Ο κ. Taewin Rattanawongsawat, ο οποίος είναι ο διευθυντής του ανοιχτού ζωολογικού κήπου Khao Kheow, είπε στο The Pattaya News, «Ο Moo Wan γεννήθηκε πέρυσι.» (το οποίο καλύψαμε στα μέσα μας όπως θα δείτε παρακάτω-συντάκτης)

Παραπομπή από προηγούμενο άρθρο μας:

Ένα ολοκαίνουργιο μωρό ιπποπόταμο στον ανοιχτό ζωολογικό κήπο Khao Kheow στο Si Racha πήρε το όνομά του επίσημα και τώρα ονομάζεται "Moo Wan". (Γλυκό Χοιρινό).

Το νέο μωρό ιπποπόταμο στον ζωολογικό κήπο Khao Kheow στο Si Racha πήρε το όνομά του μετά από 20,000 ψήφους από κατοίκους της Ταϊλάνδης

Τώρα, για την ενημέρωση:

“Παιδιά σαν τον Moo Wan. Τώρα είναι το αστέρι του ζωολογικού κήπου. Ο ζωολογικός κήπος γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια μεγάλη τούρτα με φρούτα και λαχανικά. Η τούρτα ήταν από το fan club του Moo wan. Η μητέρα και η αδερφή της συμμετείχαν επίσης για να βοηθήσουν να φάει την τούρτα γενεθλίων της. Τα παιδιά και οι τουρίστες χάρηκαν πολύ που την είδαν.» δήλωσε ο Taewin.

“Όλοι καλούνται να επισκεφθούν το Moo Wan και άλλα ζώα στο ζωολογικό κήπο. Ο ζωολογικός κήπος διαθέτει πιστοποιητικό SHA Plus υπό αυστηρές μετρήσεις Covid-19». κατέληξε ο Taewin.

Χρόνια πολλά Moo Wan (γλυκό χοιρινό στα ταϊλανδέζικα)!!!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.