Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην πυκνή κοινότητα του Chai Nat την Τετάρτη, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και ζημιές σε περισσότερα από 30 σπίτια

Chai Nat -

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότερα από 30 σπίτια καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή Mueang του Chai Nat τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες του Mueang Chai Nat έσπευσαν αμέσως στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στο Soi Phrom Prasert 2 γύρω στις 3:00 π.μ. Κατά την άφιξη, ένα ξύλινο σπίτι προς ενοικίαση εντοπίστηκε στις φλόγες και εξαπλώθηκε σε περίπου 20 γειτονικά σπίτια και σε περίπου 10 εμπορικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένων γραφικών καταστημάτων, χρυσοπωλείων και καταστημάτων εξοπλισμού επικοινωνίας καθώς ήταν μια πυκνή κοινοτική περιοχή.

Αρχικά αναφέρθηκαν τρεις τραυματισμοί και δύο θάνατοι από το περιστατικό. Τα θύματα ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας και ένας κατάκοιτος ασθενής που φέρεται να είχαν εγκλωβιστεί σε φλεγόμενα σπίτια. Ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο αφού έχασε τις αισθήσεις του από εισπνοή καπνού.

Οι αξιωματούχοι πέρασαν σχεδόν έξι ώρες για να σβήσουν τη μεγάλη φωτιά προτού μπορέσουν αρχικά να εκτιμήσουν τις ζημιές και να εξετάσουν την περιοχή γύρω στις 10:00 π.μ. Στο μεταξύ, οι νεκροί εντοπίστηκαν στο σημείο και μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για νεκροψία-νεκροτομή.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.