Αποτελέσματα αναγνώστη Talkback: Ποια είναι η επίλυση της Πρωτοχρονιάς ΣΑΣ;

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και στη συνέχεια σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να σας παρουσιάσουμε, τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την τελευταία μας ερώτηση

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Ποια είναι η λύση της Πρωτοχρονιάς ΣΑΣ;

Το πλαίσιο πίσω από αυτή την ερώτηση ήταν:

Για πολλούς, το 2021 ήταν χειρότερο από το 2020, αναμφισβήτητα το ίδιο στην Πατάγια, όπου απαγορεύτηκε το αλκοόλ για οκτώ μήνες, και πολλές επιχειρήσεις, όπως τα διάσημα μπαρ και η νυχτερινή ζωή της Πατάγια, έκλεισαν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Φίλοι χάθηκαν και πολλοί άνθρωποι αγωνίστηκαν, με εικόνες πεινασμένων ανθρώπων να στέκονται στην ουρά για ώρες κατά τη διάρκεια του μεγάλου καλοκαιρινού lockdown να γίνονται viral στην Πατάγια. Πολλοί ελπίζουν ότι το 2022 θα είναι μια καλύτερη χρονιά, αλλά αυτό μένει να το δούμε. Ποια είναι η λύση της Πρωτοχρονιάς ΣΑΣ;

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις. Προφανώς, wΔεν μπορώ να δημοσιεύσω τη γνώμη όλων εδώ, γι' αυτό επιλέχθηκε μια ποικιλία από τις πιο διαφορετικές απόψεις. Όπως πάντα, οι παρακάτω απόψεις και δηλώσεις ανήκουν στον αναγνώστη και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν εκείνες των μέσων TPN. Έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις μόνο για την ορθογραφία και τη γραμματική:

John D: Το ψήφισμά μου για το νέο έτος είναι να μην κάνω άλλες αποφάσεις για τη νέα χρονιά

-==-=-=-=-

Ο Fred CI δεν μπορεί ποτέ να τα κρατήσει, οπότε κανένα φέτος. Γιατί να ασχοληθώ;

-=-=-=-=-=-

Ντέιβιντ Μακ-Ίδιος όπως πέρυσι. Χάστε κιλά και αναβαθμίστε τη φίλη για νεότερο μοντέλο!

-=-=-=-=-=-

Andrea S-Θα κάνω έξι εμβόλια, και ένα τριπλό έμπλαστρο στο πρόσωπό μου, και μετά με περηφάνια θα περιοριστώ στην κρεβατοκάμαρά μου, μόνος και απομονωμένος, φοβούμενος τα πάντα.

Ναι, θέλω να συμμετάσχω στις μάζες και επιτέλους να είμαι ευτυχισμένος.
Ας ελπίσουμε ότι το κανονικό IQ μου θα πέσει τόσο χαμηλό όσο και των προβάτων και θα ζήσω ευτυχισμένος όπως αυτά και θα είμαι ευγνώμων στην κυβέρνησή μου που με προστάτεψε για το υπόλοιπο της ζωής μου.
-=-=-=-=-=-
Mike R-Για να χάσω λίγο βάρος, δυστυχώς, μισώ την άσκηση.
-==-=-=-=-=
Robbie-Να μεθύσω περισσότερο από το 2021. Αυτό θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα.
-=-=-=-=-=-
NS-Να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδήσεις. TPN, γενικά κάνεις μια καλή δουλειά, αλλά πιστεύω ότι το να κλείσεις όλα τα μέσα, αριστερά, δεξιά, στο κέντρο είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτό το ατελείωτο Covid BS.
-=-=-=-=-=-=-
Irfan S-Για να επιστρέψει στην Πατάγια για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Παρακαλώ ðŸ™
-=-=-==-=-=-=
Karl I-Να δώσω περισσότερα στην τοπική μου κοινότητα και να στηρίξω όσους έχουν ανάγκη.
-=-=-=-=-==-=
Isis C-Για να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην εκμάθηση της Ταϊλάνδης, είμαι πολύ χάλια! Πρέπει να κουμπώσω και να μάθω πραγματικά φέτος!

Αυτό είναι για αυτήν την εβδομάδα! Μείνετε συντονισμένοι για άλλον αναγνώστη talkback ΠΟΛΥ σύντομα! Εκτιμούμε τα σχόλια και τις σκέψεις ΟΛΩΝ! Εάν δεν είχατε την ευκαιρία να απαντήσετε, πείτε μας στα κανάλια κοινωνικών μέσων μας, στα σχόλια παρακάτω ή αν προτιμάτε το σχόλιό σας να είναι ιδιωτικό, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/