Το Zipline ξεκίνησε στο Koh Larn στην Πατάγια

ΦΩΤΟ: https://www.facebook.com/ZiplineKohlarn

Koh Larn -

Ένα ολοκαίνουργιο zipline εγκαινιάζεται στο Koh Larn κοντά στην παραλία Nual.

Ο κ. Chalee Baopimpa, ο ιδιοκτήτης του Zipline στο Koh Larn στην παραλία Nual, κυκλοφόρησε πρόσφατα τη γραμμή περιπέτειας στο Koh Larn κατά μήκος μιας διαδρομής 780 μέτρων.

Ο κ. Chalee είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN, «Έχω επενδύσει έξι εκατομμύρια μπατ για την περιπέτεια της zip line. Το zip line έχει επίσης φτάσει τα παγκόσμια πρότυπα ασφαλείας. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν θέα 360 μοιρών σε ολόκληρο το νησί. Το zip line περιλαμβάνει ασφάλιση για αναβάτες.'

«Το zip line θα ανοίξει επίσημα την 1η Ιανουαρίουst, 2022." κατέληξε ο Chalee.

Οι τιμές δεν δόθηκαν αμέσως, αλλά οι προσφορές θα υπάρχουν κατά την κυκλοφορία.

https://www.facebook.com/ZiplineKohlarn

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.