Νεαρός οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε με το φορτηγό του σε σταθμευμένο φορτηγό στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang Uttayan Phan Thong

Chonburi

Ένας νεαρός οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε με το φορτηγό του σε ένα σταθμευμένο φορτηγό στο Phan Thong.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στον δρόμο Phan Thong – Marp Pong στην υποπεριφέρεια Marp Pong γύρω στις 5:00 π.μ.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος και βρήκαν το κατεστραμμένο φορτηγό βυθισμένο στο σταθμευμένο φορτηγό στο δρόμο.

Ο οδηγός του φορτηγού, κ. Tanakrit Kamsaman, 21 ετών, είχε κολλήσει μέσα στην καμπίνα. Χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά για να τον απεγκλωβίσουν οι διασώστες με υδραυλικό κόφτη. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα και περιγράφεται ως σε σοβαρή κατάσταση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang Uttayan Phan Thong

Η συνάδελφός του, κα Ratchanok Martreang, 27 ετών, η οποία οδηγούσε ένα άλλο όχημα που τον ακολουθούσε είπε στους διασώστες: «Ο κ. Ο Tanakrit είχε μόλις τελειώσει τη δουλειά στις 5:00 π.μ. και βγήκε από το εργοστάσιό μας εκεί κοντά, όπου εργαζόμαστε στη βάρδια του νεκροταφείου μόνο πέντε λεπτά πριν από το ατύχημα. Δεν είχε πιει ούτε γλεντούσε, πήγαινε σπίτι από τη δουλειά.»

Ο οδηγός του σταθμευμένου φορτηγού, ο κ. Komkrit Promsarn, 41 ετών, είπε στις αρχές επιβολής του νόμου: «Πάρκαρα το φορτηγό μου στην άκρη του δρόμου πριν πάω να αγοράσω πρωινό κοντά. Άκουσα μερικούς δυνατούς ήχους φρένων πριν το μικρότερο φορτηγό στρίψει και προσκρούσει στην εξέδρα μου».

Η αστυνομία του Phan Thong ελέγχει τα πλάνα CCTV για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος και να διερευνήσει εάν το όχημα του κ. Komkrit είχε τα σωστά φώτα στάθμευσης.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.