Το Chonburi ανακοινώνει 175 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και κανένα νέο θάνατο

ΦΩΤΟ: Κέντρο Covid-19

Ανταύγειες:

  • 175 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο Τσονμπούρι σήμερα

  • 125 άνθρωποι ανάρρωσαν και απεγκλωβίστηκαν από ιατρική περίθαλψη

  • Κανένας νέος θάνατος

TΤο Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε 175 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα χωρίς νέους θανάτους, 24 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει συνολικά 111,497 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 1,902 άτομα να παραμένουν υπό ιατρική φροντίδα/επίβλεψη και με συνολικά 787 καταγεγραμμένους θανάτους στο Chonburi από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου. .

Επιπλέον, 125 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν και ανακτήθηκαν χθες στο Chonburi. Συνολικά 108,808 άνθρωποι έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει στο Chonburi από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα Covid-19.
Δύο άτομα καταγράφηκαν ως σε σοβαρή κατάσταση στο Chonburi αυτή τη στιγμή, είτε σε αναπνευστήρα είτε με πνευμονία, και τα δύο ήταν εμβολιασμένα.
Συνολικά, 1,902,029 άνθρωποι στην Πατάγια και το Τσονμπούρι έχουν λάβει την πρώτη τους δόση εμβολίου για τον Covid-19, που αντιστοιχεί στο 81.66 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού του Τσονμπούρι. Από αυτές, οι 297,173 έχουν λάβει την πρώτη τους δόση και είναι αυτό που η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης αποκαλεί 608 ομάδες (ηλικιωμένους, με χρόνια προβλήματα υγείας και έγκυες) που είναι το 80.33 τοις εκατό αυτών που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες κινδύνου στο Chonburi.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Mueang Chonburi 26, Si Racha 44, Banglamung (Pattaya) 69, Panat Nikhom 1, Sattahip 2, νέοι στρατιώτες στο Sattahip 2, Ban Bueng 3, Phan Thong 10, Ko Chan 2, Nong Yai 1, και 15 άτομα που μεταφέρθηκαν από άλλες επαρχίες για ιατρική περίθαλψη.

Αναλυτικά οι υποθέσεις έχουν ως εξής:

  1. Εργάστηκε και έμεινε στο Rayong, μεταφέρθηκε από άλλες επαρχίες για ιατρική περίθαλψη, 14 περιπτώσεις
  2. Cluster, εταιρεία βιομηχανιών Supawut στο Banglamung, 11 περιπτώσεις
  3. Cluster, εταιρεία Asahi Tec Group στο Mueang Chonburi, 3 περιπτώσεις
  4. Cluster, εταιρεία Amagasaki Pipe στο Mueang Chonburi, 3 θήκες
  5. Cluster, εταιρεία Leschaco στη Si Racha, 5 περιπτώσεις
  6. Cluster, Παγκόσμια εταιρεία προϊόντων και υπηρεσιών στη Si Racha, 4 θήκες
  7. Επικίνδυνα επαγγέλματα συναντούν πολλά άτομα, 3 περιπτώσεις
  8. Επιστροφή από άλλες επαρχίες στο Τσιάνγκ Μάι, 1 κρούσμα και Prachinburi, 1 κρούσμα
  9. Στενές επαφές από προηγουμένως επιβεβαιωμένα κρούσματα σε οικογένειες – 38 περιπτώσεις, σε χώρους εργασίας – 36 περιπτώσεις, στενές προσωπικές επαφές – 9 περιπτώσεις, και συμμετοχή σε κόμμα – 2 περιπτώσεις
  10. Στενές επαφές επιβεβαιωμένου ασθενούς (υπό διερεύνηση), 8 περιπτώσεις
  11. 33 περιπτώσεις στενές επαφές επιβεβαιωμένου ασθενούς (υπό διερεύνηση)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.