Ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην Pattaya - Rotary Club Eastern Seaboard

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι του 10ου Ροταριανού Ομίλου Eastern Seaboard αποδείχθηκε και πάλι μια απολαυστική χριστουγεννιάτικη γιορτή και μεγάλη επιτυχία τόσο για τους διοργανωτές όσο και για τους 170 καλεσμένους.

Καθώς έφτασαν οι καλεσμένοι, πολλοί πόζαραν αρχικά για φωτογραφίες και μετά πήγαν στα τραπέζια που τους είχαν ορίσει στην όμορφα διακοσμημένη αίθουσα χορού του ξενοδοχείου Siam Bayshore. Χαίρομαι που μπορώ να ξανασυναντηθώ, οι χαιρετισμοί και οι selfies ήταν σύντομα σε πλήρη εξέλιξη.

 

Αμέσως στις 18:00 οι καλεσμένοι κλήθηκαν να πάρουν τα τραπέζια τους και ο Πρόεδρος της RCES, Martin Cooke έδωσε τη σύντομη ομιλία του καλωσορίσματος εξηγώντας τις ακραίες προκλήσεις της διοργάνωσης της φετινής εκδήλωσης, ευχαριστώντας τους καλεσμένους για την υπομονή και την παρουσία τους. 

Η έναρξη της βραδιάς ήταν η άφιξη του Άγιου Βασίλη και η αξιολάτρευτη χορωδία του Κέντρου Προστασίας και Ανάπτυξης Παιδιού (ΚΠΔΠ) ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε την καρδιά τους. Το πώς τόσα παιδιά μπορούσαν να θυμούνται τόσα κάλαντα στα αγγλικά ήταν μια μαρτυρία της αγάπης και της φροντίδας που λαμβάνουν στο σπίτι.

Αφού ευχαριστήσαμε τα καταπληκτικά παιδιά, ήρθε η ώρα να φάμε και άνοιξε ο πλούσιος μπουφές. Όπως πάντα, το Siam Bayshore Hotel διέπρεψε στην παρουσίαση και την προετοιμασία ενός τέλειου χριστουγεννιάτικου μπουφέ που περιελάμβανε κάθε αγαπημένο πιάτο, όπως καπνιστός σολομός, Somtam, ψητή γαλοπούλα, ζαμπόν μελιού, λαχανάκια Βρυξελλών, χριστουγεννιάτικη πουτίγκα, κιμάς και πολλά άλλα.

Το κρασί έρεε και μετά ήρθε η ώρα να διασκεδάσουν η υπέροχη Kelly Ford και η καταπληκτική Barcode Band. Απίστευτη διασκέδαση με την πίστα γεμάτη στο δεύτερο νούμερό τους.

Έγινε μια παύση για τη μεγάλη λοταρία με μια ποικιλία από σπουδαία βραβεία, πολλά υποστηριζόμενα από τοπικές επιχειρήσεις.

Η μουσική συνεχίστηκε, το γέλιο αυξήθηκε, οι φιλίες ανανεώθηκαν και όλοι πέρασαν υπέροχα μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Το Rotary Club Eastern Seaboard θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν, το απίστευτο Διοικητικό Συμβούλιο, τα υπέροχα παιδιά του CPDC και την καταπληκτική ομάδα στο ξενοδοχείο Siam Bayshore. Οι χορηγοί της κλήρωσης περιλάμβαναν το The Gems Mining Pool Villas, το Mays Restaurant, το The Pantry και μόνοι συγκέντρωσαν περισσότερα από 80,000 και οι τελικές λεπτομέρειες για τα συνολικά έσοδα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση δείτε παρακάτω:

https://www.facebook.com/RotaryClubEasternSeaboard

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/